Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Rysk expert: Airbus upplöst luft

Rysk expert: Airbus upplöst luft

Den ryska plan som kraschade lördag i Sinai, parasernontas ihjäl 224 personer, löstes i luften, stödde han en rysk expert.

"Upplösningen var i luften och skräp var utspridda över ett stort område, cirka 20 kvadratkilometer," sade han från Kairo, där Victor Sorotsenko, chef för Regerings Aviation kommittén (MAK), som anger att det fortfarande är "mycket tidigt att dra några slutsatser. "

MAC är ansvarig för utredningar efter en flygolycka i Ryssland. I min egenskap av chef för Sorotsenko arbetar med forskning i kraschen of Flight 9268, i samarbete med egyptiska experter och franska och tyska experter som företräder tillverkaren Airbus.

Experter fram som ett möjligt fall av upplösning av flygplan under flygning på grund av det sätt på vilket utspridda skräp.

De egyptiska myndigheterna meddelade att de hittat delar av flygplan och förkolnade lik i en cirkel med en radie på 8 km, som enligt experter, det visar att flygplanet Airbus A321 kraschade intakt men inte löst eller exploderade under flygning.

I själva verket, en officer i den egyptiska armén deltar i utredningarna sade söndag omkretsen av de undersökningar utvidgas till 15 km.

För hans del, en företrädare för den ryska utredningskommitténs Vladimir Markinos meddelat att ryska utredare kommer att undersöka alla tänkbara scenarier krasch.

Den Msrkin att utredarna har satt ihop den tekniska dokumentationen av flygplanet kraschade hela användningsperioden och har tagit uttalanden från tjänstemän som var ansvariga för upprätthållandet av bolagets flygplan Kogalymavia, liksom besättningen på en nyligen Flight of samma företag.

Dekryptera svarta lådor i Airbus

Från första stund jag hittade två svarta lådor, egyptiska experter började sin undersökning, sända Aten Press Agency.

En journalist på Reuters byrå som var i Luftfartsministeriet i Egypten, sade han såg analytiker att lämna den tekniska enheten för analys, som bekräftade att de har börjat analysera uppgifter som registrerats i de svarta lådorna.

Den egyptiska presidenten Abdel Fatah al-Sisi uppmanade alla att avvakta resultaten av utredningen innan spekulationer om de möjliga orsakerna till kraschen av flygplanet.

"I dessa fall bör du låta experter att arbeta och att inte tala om orsaker, eftersom det är just föremål för en stor, komplex teknisk forskning", sade han adressering till officerare i armén, enligt nyhetsbyrån MENA.

"Det här är en komplicerad fråga som kräver användning av modern teknik och forskning som kan ta månader", fortsatte han.


- De ryska myndigheterna hävdade kontroll över alla företagets flygplan Kogalymavia

- Symbol luftfarts tragedi 10 månader Darina

- Vraket av Airbus söker orsakerna till tragedin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου