Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ердоган може знову звернутися до опитуваннями

Ердоган може знову звернутися до опитуваннями


Продовжуйте в політичній культурі Партії справедливості і розвитку, який тримає з 2002 року, коаліційного уряду або хаосу. Це "1 до 2-х" нинішні вибори в Туреччині.

Справедливість і розвиток партії, що ніхто не приховує, що збігається з Президентом країни Реджеп Тайіп Ердоган отримав сильний удар у виборах 7 червня 2015 він втратив свою незалежність і прагне відновити. Що робити, якщо мені не вдасться, це трохи розпливчатим.

Неоднозначність виникає із самої практики після червневих виборів, але й з важливих відмінностей між сторонами опозиції, які, принаймні, у разі червня перешкодою для коаліційного уряду з цих партій, як повідомляє прес-агентство Афіни.

Там немає абсолютно ніяких ознак того, що крайні праві Партія націоналістичного руху прийме співпрацю з курдської демократичної народної партії. З іншого боку, АКП-шоу, які слідуватимуть турецької прислів'ї "борець втрачає не отримують достатньо поразки" і будуть шукати нові, треті вибори, хоча сьогоднішній результат не принесе такого бажаного незалежність.

Республіканська народна партія, здається, набуває нові сили, але не достатньо, щоб дати йому можливість бути сильним буферний агент. Психологічний поріг 30% не є легким завданням, шоу опитування.

Вкрай права Партія націоналістичного руху застряг у antikourdiki ставлення, яке, здається, тільки ідеологічної та політичної стигми. Коливається виборчого силу залежності від того, як сильно речі в курдською мовою. Це їхній вибір.

Про-курдська Демократична народна партія зробила великий стрибок в червні, і на 6,5% пішов до 13,1%. Питання в тому, чи слід зберегти або збільшити цю силу.

Які є функція, чи продовжують вони бути перетворені в партії, яка охоплює не тільки курдів, а й кілька інших частин турецького суспільства. Це прагнення керівництва, або, більш конкретно, лідер Демірташ, але залишається дуже сильним параметр курдському націоналістична партія.

Вибори проходять в умовах, коли ПСР прагне незалежність для стабільності і особливості нечестивий змову всю опозицію, яка опозиція говорить про диктатуру Ердогана і де ступінь зникає формальність і серйозність політики зроблений, широко Крім того, дивитися, що "зробить переворот", Ердоган якщо ПСР не одержати незалежність!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου