Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Erdogan kan överklaga igen till valurnorna

Erdogan kan överklaga igen till valurnorna


Fortsätt i den politiska kulturen i rättvise- och utvecklingspartiet som håller sedan 2002, en koalitionsregering eller kaos. Detta är "1 till 2-X" de aktuella valet i Turkiet.

Den Rättvise- och utvecklingspartiet att ingen gömmer som sammanfaller med landets president Recep Tayyip Erdogan fick ett hårt slag i valen av den 7 juni 2015. Han förlorade sin självständighet och strävar efter att återfå. Vad händer om jag inte lyckas, det är lite vag.

Tvetydigheten härrör från praxis sig efter valet, men också av de stora skillnaderna i juni är mellan parterna av oppositionen, som åtminstone när det gäller juni, ett hinder för den koalitionsregering från dessa parter, som Aten Press Agency rapporterade.

Det finns absolut inget som tyder på att det höger nationalistisk rörelse Party kommer att acceptera partnerskap med de pro-kurdiska Demokratiska folkpartiet. Å andra sidan, AKP visar som kommer att följa den turkiska ordspråket "brottaren förlorar inte få nog av nederlag" och kommer att söka nya, tredje val, även om dagens resultat inte få mycket önskad självständighet.

Den Republikanska folkpartiet verkar förvärvar nya krafter, men inte tillräckligt för att ge honom möjlighet att vara stark buffertmedel. Den psykologiska tröskeln på 30% är ingen lätt uppgift, visa omröstningarna.

Den högerextrema nationalistisk rörelse Party har fastnat i antikourdiki attityd, som verkar vara den enda i ideologiska och politiska stigma. Fluktuerar val- styrka beroende på hur starkt är de saker på kurdiska. Det är deras val.

Den pro-kurdiska Demokratiska folkpartiet gjorde big jump i juni, och med 6,5% gick till 13,1%. Frågan är om de ska behålla eller öka denna kraft.

Vilket är en funktion av om de fortsätter att omvandlas till ett parti som omfattar inte bara kurderna, men även flera andra delar av det turkiska samhället. Detta är ambitionen att ledarskap, eller närmare bestämt ledare Selahattin Demirtas, men är fortfarande mycket starkt parti parameter kurdiska-nationalist.

Valen sker under förhållanden där AKP söker självständighet för stabilitet och har ohelig maskopi hela oppositionen, vilket oppositionen talar om diktaturen Erdogan och där utsträckning försvinner formalitet och allvar politiken görs allmänt Vidare visa att "kommer att göra kupp", Erdogan om AKP inte får självständighet!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου