Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Erdogan var pārsūdzēt atkal uz vēlēšanām

Erdogan var pārsūdzēt atkal uz vēlēšanām


Turpināt politiskajā kultūrā Taisnīguma un attīstības partija, kas pieder kopš 2002.gada, koalīcijas valdības vai haoss. Šis ir "1 līdz 2-X" pašreizējie vēlēšanas Turcijā.

Tieslietu un attīstības partija, ka neviens slēpj kas sakrīt ar valsts prezidents Recep Tayyip Erdogan saņēma lielu triecienu, kas vēlēšanās 7. 2015. jūnijs Viņš zaudēja savu neatkarību, un tā mērķis ir atgūt. Ko darīt, ja man neizdosies, tas ir nedaudz neskaidrs.

Neskaidrība rodas no prakses pati pēc jūnija vēlēšanām, bet arī būtiskas atšķirības ir starp pusēm opozīcijas, kas, vismaz attiecībā uz jūnija šķērslis koalīcijas valdība no šīm personām, kā Athens Preses aģentūra ziņoja.

Nav absolūti neliecina, ka galēji labējo Nacionālistu Kustība Puse pieņems partnerība ar pro-kurdu Demokrātiskās Tautas partijas. No otras puses, AKP liecina, ka sekos Turcijas sakāmvārdu "Cīkstonis zaudē nevar iegūt pietiekami daudz no sakāves" un centīsies jaunas, trešās vēlēšanas, lai gan šodienas rezultāts nenesa daudz vajadzīgo neatkarību.

Republikāņu Tautas partija, šķiet, iegūst jaunus spēkus, bet ne pietiekami, lai dotu viņam iespēju būt spēcīga buferizācijas aģents. Psiholoģiskā slieksnis 30% nav viegls uzdevums, liecina aptaujas.

Galēji labējās Nacionālistu Kustība puse ir iestrēdzis antikourdiki attieksmi, kas, šķiet, ir vienīgais no ideoloģiskās un politiskās aizspriedumu. Svārstās vēlēšanu spēku atkarībā cik stipri ir tās lietas, kas kurdu. Tā ir viņu izvēle.

Pro-kurdu Demokrātiskās Tautas partija sniedza lielu lēcienu jūnijā, un par 6,5% devās uz 13,1%. Jautājums ir par to, vai saglabāt vai palielināt šo spēku.

Kas ir funkcija, vai tie joprojām tiek pārveidota par partiju, kas aptver ne tikai kurdiem, bet arī vairākas citas daļas Turcijas sabiedrībā. Tas ir mērķis vadību, vai precīzāk līderis Selahattin Demirtas, bet joprojām ir ļoti spēcīga kurdu nacionālistu partija parametrs.

Vēlēšanas notiek apstākļos, kuros AKP vēlas neatkarību stabilitātei un funkcijas pārdabisks slepenas norunas visu opozīciju, kuru opozīcija runā diktatūras Erdogan un kur lielā mērā pazūd formalitāte un smagumu politikas tiek veikts, plaši Turklāt, viedokli, ka "dos apvērsumu", Erdogan ja AKP nesaņem neatkarību!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου