Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Erdogan voi valittaa jälleen vaaliuurnille

Erdogan voi valittaa jälleen vaaliuurnille


Jatka poliittisen kulttuurin Oikeus ja kehitys -puolue, joka pitää vuodesta 2002, koalitiohallitus tai kaaosta. Tämä on "1-2-X" vaaleissa Turkissa.

Oikeus ja kehitys -puolue että kukaan piilottaa jotka ovat samanlaiset kuin maan presidentti Recep Tayyip Erdogan sai merkittävä isku vaaleissa 7. kesäkuuta 2015. Hän menetti hänen riippumattomuutensa ja pyrkii takaisin. Mitä jos en onnistu, se on hieman epämääräinen.

Epäselvyys johtuu käytännöllisestä jälkeen kesäkuun vaalien, mutta myös merkittäviä eroja ovat osapuolten välillä opposition, joka ainakin tapauksessa kesäkuun este koalitiohallitus näiltä osapuolilta, kuten Ateenan Press Agency raportoitu.

Ei ole mitään viitteitä siitä, että äärioikeiston Kansallismielinen Toimintapuolue hyväksyy kumppanuuden pro-kurdien demokraattinen kansanpuolue. Toisaalta, AKP osoittaa, että seuraa Turkin sananlasku "painija menettää ei saada tarpeeksi tappion" ja hakee uusia, kolmas vaalit, vaikka tänään tulos ei tuonut paljon toivottu riippumattomuus.

Republikaanien kansanpuolue näyttää hankkii uusia voimia, mutta ei riitä antamaan hänelle mahdollisuuden olla vahva puskurointiainetta. Psykologinen kynnys 30% ei ole helppo tehtävä, Gallupit.

Äärioikeiston Kansallismielinen Toimintapuolue on juuttunut antikourdiki asenne, joka näyttää olevan vain ideologisen ja poliittisen leimautumista. Vaihtelee vaalien vahvuus riippuu siitä, kuinka voimakkaasti ovat asioita kurdi. Se on heidän valintansa.

Pro-kurdien demokraattinen kansanpuolue teki ison hypyn kesäkuussa, ja 6,5% oli 13,1%. Kysymys on siitä säilyttää tai lisätä tätä voimaa.

Joka on funktio ovatko ne edelleen muunnetaan puolue, joka kattaa paitsi kurdien, mutta myös useita muita osia Turkin yhteiskunnan. Tämä on tavoite johtajuutta, tai tarkemmin johtaja Selahattin Demirtas, mutta on edelleen erittäin vahva kurdi-kansallismielinen puolue parametri.

Vaalit pidetään olosuhteissa, joissa AKP pyritään riippumattomuuden vakauden ja tarjolla epäpyhä salaiseen koko oppositio, joihin väite puhuu diktatuurin Erdoganin ja missä määrin katoaa muodollisuus ja vakavuutta politiikan on tehty, laajalti Lisäksi näkyviin että "tekee vallankaappaus", Erdogan jos AKP ei saa itsenäisyyttä!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου