Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Erdoğan sandık tekrar itiraz edebilir

Erdoğan sandık tekrar itiraz edebilir


2002 yılından bu yana tutan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin, bir koalisyon hükümeti veya kaos siyasi kültüründe devam edin. Bu, Türkiye'deki "1 2 X" Mevcut seçimler olduğunu.

Kimse ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haziran 2015 7 seçimlerde büyük bir darbe aldı o Onun bağımsızlığını kaybetmiş rastlar gizler ve yeniden amaçladığı Adalet ve Kalkınma Partisi. Ne başarılı yoksa, biraz belirsiz.

Belirsizlik, aynı zamanda önemli farklılıklar Haziran seçimlerinden sonra uygulamaya kendisi doğar muhalefet partileri arasında olan, en azından Haziran'da durumunda, bu partilerin koalisyon hükümeti için bir engel, Atina Haber Ajansı bildirdiği gibi.

Aşırı sağ Milliyetçi Hareket Partisi, Kürt yanlısı Demokratik Halk Partisi ile ortaklık kabul edecek hiçbir gösterge kesinlikle yoktur. Öte yandan, Türk atasözü takip edecek AKP gösterir "güreşçi yenilgi doyamayacaksınız kaybeder" ve bugünün sonucu çok arzu bağımsızlık getirmek vermedi, ancak yeni, üçüncü seçimleri arayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi gibi görünüyor yeni kuvvetler, ama ona güçlü tamponlama ajanı becerisi kazandırmak için yeterli değil satın aldı. % 30 psikolojik eşik kolay bir görev, gösteri yoklar olduğunu.

Aşırı sağ Milliyetçi Hareket Partisi ideolojik ve politik stigma tek gibi görünüyor antikourdiki tutum içinde kalmış. Kürtçe şeyler ne kadar güçlü bağlı seçim gücünü dalgalanır. Bu onların tercihidir.

Kürt yanlısı Demokratik Halk Partisi Haziran ayında büyük bir sıçrama yaptı ve% 6,5 oranında% 13.1 gitti. Soru korumak veya bu kuvvetini artırmak için olup olmadığıdır.

Hangi bir onlar sadece Kürtleri kucaklayan bir parti haline dönüştürülecek devam edip işlevi değil, aynı zamanda Türk toplumunun diğer birçok parçalar. Bu liderlik hırsı, ya da daha spesifik lideri Selahattin Demirtaş, ama çok güçlü bir Kürt-milliyetçi parti parametresi kalır.

AKP istikrar için bağımsızlık istiyor ve muhalefet diktatörlüğü Erdoğan konuşuyor ve kapsamı geniş Ayrıca, yapılan formalite ve politika ciddiyetini ortadan nerede kutsal hile, tüm muhalefeti, özellikleri nerede seçimler, şartlarda gerçekleşecek Erdoğan AKP bağımsızlığını almazsa, "darbe yapacak" diye görünümü!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου