Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Bataklan: 82 morți

În șase locuri diferite devenit atacurile teroriste ultima noapte de la Paris din care morți s-au ridicat, potrivit unor surse polițienești nou stoc la 127 și răniți sunt aproximativ 180, dintre care 80 sunt "situație absolut urgent."

Atacurile au avut loc în apropiere de Stade de France, în suburbiile de nord a Parisului și în partea de est a capitalei franceze, în locuri în care mai multe persoane frecventate sfârșit de săptămână, în apropiere de Place de la Repimplik (Piața Republicii), care s-au adunat 1,5 milioane oameni în urma atacurilor teroriste din ianuarie.

Bataklan: 82 morți

Multi oameni înarmați cu fata acoperita invada în jurul valorii de 21:20, ora locală (22:20 GMT) și să înceapă pentru a trage strigând Allah Akbar în sala de divertisment Bataklan, ori de câte ori apare în bandă American Eagles of Death Metal.
Nu ostatic timp de aproape trei ore. Cel puțin 82 de persoane au murit.

"Ei au auzit în mod clar pentru a spune ostatici" vina Hollande, președintele vina ta, nu ar trebui să intervină în Siria ". Ei au spus, de asemenea, în Irak ", a declarat 35 de ani Pierre Zanaszak, un producător de televiziune și radio, care a fost în camera.

Poliția a lansat un raid cu puțin timp înainte 00:30 ora locală (o oră 30 GMT), care a fost finalizată în jurul la 01:00 ora locală (02:00 GMT).

Cele patru autorii atacului sunt morți. Cei trei dintre ele, după detonarea explozivilor care au fost legat.

Stade de France: 4 Dead

Concomitent cu atacul asupra Bataklan, o primă explozie a avut loc la 21:20 ora locală (22:20 GMT), în Stade de France, în cazul în care finala Euro este planificată să aibă loc în iulie 2016.

Președintele franceză Francois Hollande, care a fost uitam de meciul de fotbal dintre Franța și Germania, a fost imediat scos din scenă și poliția a format un cordon de securitate la intrările și ieșirile din stadion.

Trei explozii au avut loc în total în jurul valorii de acest complex sportiv. O persoană a fost ucisă și trei atentatori sinucigasi.

R de Sharon: 18 morți

În estul Paris, în Sharon Street, 18 persoane au pierdut viața într-un cadru care amintește de război.

Un bărbat a spus că a auzit focuri de armă pentru "două, trei minute", "exploziile de arme." "Am văzut multe cadavre se află pe teren, inundate în sânge", a spus el.

Potrivit lui, o cafenea și un restaurant japonez, situat chiar în fața Palatului de femei, au devenit tinte ale acestui atac.

PL Alimper: cel puțin 12 morți

Un pic mai la nord, schimb de focuri a avut loc la intersecția de Bisset și Alimper la restaurantul Le Petit Cambodge. Raport: Cel puțin 12 morți.

"A fost ireal, toată lumea a căzut pe podea, nimeni nu a fost în mișcare", a declarat o femeie.

"Prevalat foarte linistita, oamenii nu înțeleg ce se întâmplă. Un tânăr a fost transportă în mâinile sale o fetiță. Părea mort ", a adăugat el.

R de la Fontaine, ROI: cel puțin 5 morți

Câteva sute de metri de strada Bataklan în Fontaine Roy, în scopul de a teroriștilor a fost o pizzerie, La Casa Nostra. Cinci persoane au fost ucise de focuri de armă din mai multe "arme de foc automat", în conformitate cu un martor ocular, 35 de ani Mathieu.

"Cel puțin cinci morți în jurul meu, și altele pe drum, sânge peste tot. Am fost foarte norocos. "

Boulevard Voltaire: Un mort

Atacul a avut loc și Bulevardul Voltaire, nu departe de Bataklan. Mort este kamikaze.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου