Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Un bărbat din Muntenegru, masina care a constatat arme Kalașnikov, grenade și explozibili care pot fi legate de atacurile din Paris, a fost arestat în urmă cu zece zile, în autostrada bavarez sub control periodic

Un bărbat din Muntenegru, masina care a constatat arme Kalașnikov, grenade și explozibili care pot fi legate de atacurile din Paris, a fost arestat în urmă cu zece zile, în autostrada bavarez sub control periodic.

Potrivit datelor Radio bavarez, omul 51chronos, care a fost la volanul unui VW Golf, a fost arestat pe autostrada dintre Salzburg și München, face parte din cercul de autori de atacuri teroriste de ieri din Paris. Trebuie însă antecedente penale, fie în țara sa de origine sau în altă parte, ca agenție de presă din Atena a raportat.

La verificarea vehiculului, ofițerii au găsit o "făcut profesional" loc ascunde, în cazul în care au găsit arme, muniții, automate și câteva lire sterline de TNT.

Documentele a avut cu indicii semnificative rezultate ca omul a fost în drum spre Paris, care însă nu a fost confirmată de către autoritățile bavareze.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου