Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Immortal "växt lever 40 år i flaskan utan luft och vatten

Immortal "växt lever 40 år i flaskan utan luft och vatten



En egendomlig "trädgård" utveckling i 40 år och växer utan frisk luft och vatten, och är hermetiskt tillsluten i en glasflaska.

Specifikt David Latimer planterade en liten fabrik i 1960 i en stor flaska. Vid 1972 var Mukalla öppen och konstiga trädgårdsmästare vattnas regelbundet. År 1972 beslutade dock att täta flaskan och sluta vattna med hjälp av ett experiment, säger han. Den "härdig växt" under tiden inte bara torkad men omfattas nästan hela insidan av flaskan, och verkar göra bara bra för 40 år!

Dess utveckling beror på en paradox ekosystem som kännetecknas av självförsörjning, som skapas inne i flaskan. Plant and Soil bakterier samarbetar fullt ut.

Allt som krävs anläggningen för att fortsätta sin utveckling är det naturliga ljuset, eftersom det bidrar till att utveckla sin egen mat.

Vattnet in i flaskan när plantering ständigt återvinnas, som distraherande värdelösa delar av växten eller skadade delar, utsläpp av koldioxid, som växten återanvänder för utveckling.

Detta är ett utmärkt exempel på hur en anläggning kan göra återvinning och vad som kan åstadkommas i en helt isolerad miljö.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου