Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

De Britse regering heeft de bouw van de kerncentrale Hinckley Point

De Britse regering heeft de bouw van de kerncentrale Hinckley Point


De Britse regering heeft vandaag het licht op groen voor de bouw van de kerncentrale Hinkley Point C in het zuidwesten van Engeland, een controversieel project ten belope van 18 miljard pond (24 miljard. US dollars) van de Franse EDF en met de steun van een Chinees bedrijf.

"We hebben besloten om de eerste kerncentrale te bouwen voor een generatie", aldus minister van Ondernemingen, Energie en Industrie Strategie Greg Clark waarin staat dat aanvullende maatregelen in het oorspronkelijke ontwerp van het project zal toelaten "om de veiligheid te verbeteren."

De regering van Teresa Mei ingestemd met de bouw project, maar mededeling staat dat nieuwe voorwaarden opgelegd om haar in staat om in te grijpen bij de verkoop van het aandeel controle EDF zowel voor en net begonnen met de exploitatie van deze installaties.

Na Hinckley, kon de Britse regering ook een speciaal tarief voor alle toekomstige nucleaire programma's, die ervoor zal zorgen dat er aanzienlijke aandelen zullen worden verkocht zonder dat de overheid op de hoogte is of toestemmingen, de communicatie spanningen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου