Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

De immigratie en de bescherming van de buitengrenzen in het centrum van de informele EU-top

De immigratie en de bescherming van de buitengrenzen in het centrum van de informele EU-top




Over migratievraagstukken en de bescherming van de buitengrenzen worden verwacht om zich te concentreren op de 27 leiders op de informele top vrijdag in Bratislava zonder de deelname van Groot-Brittannië, volgens de hogere ambtenaar van de EU. Zoals hij zelf zei, het informeren van de pers in Brussel, belangrijkste doel van de bijeenkomst is het proces van de onderhandelingen over de output Verenigd Koninkrijk niet te bespreken, maar de toekomst van de EU-27 -pleon- Staten op tafel te zetten. "Het idee is om naar stabiliteit en hoop en weer vertrouwen. Niet alleen tussen de instellingen en de regeringen en vertrouwen van de burgers in de richting van de EU, "merkte hij ambtenaar, gewezen op de mogelijkheid om leiders te tonen dat" het bericht ontvangen "over wat er" angst "Europese burgers. In dit verband, zei hij, de prioriteit is om de angst in verband met immigratie en grensbeveiliging en de economische en sociale onveiligheid. Deze officiële verwees ook naar het voornemen van de voorzitter van de Europese Raad Donald Tusk te beoordelen met "eerlijkheid" van de "fouten" en "tekort" en niet kiezen voor de gemakkelijke manier van "optimisme", hoewel sommige kwesties er nog steeds controverse onder de 27.

In het bijzonder, zei hij dat in de eerste plaats de 27 moeten hun vastberadenheid om nooit de "chaos" van 2015 aan de EU-grenzen te herhalen opnieuw te bevestigen. Wat echter de "solidariteit" tekort, zei hij, er is geen verwachting van volledig vervaging van de verschillen tussen de lidstaten in deze sessie, maar de "hoop" dat de oplossing zal worden gevonden voor de top 60 jaar na de ondertekening van het Verdrag van Rome volgend jaar maart in de Italiaanse hoofdstad. Deze officiële voegde eraan toe dat de bijeenkomst van de 27 in Bratislava opent een reeks informele bijeenkomsten, de zogenaamde "Bratislava" procedure voor de officiële toppen voor Brexit beginnen, met meer mogelijk is, dan te Valletta, Malta, in januari volgend jaar.

Ten slotte is de EU-functionaris zei dat de kwestie van het vrije verkeer maakt gebruik van een groot aantal lidstaten en daarom zal in Bratislava, zodat 27 tot een eerste discussie over hoe we de zaken van 'misbruik' kunnen elimineren te maken. Wat niet, de huidige voorstellen van de Commissie voor de gemeenschappelijke defensie en om de investeringen te stimuleren, zei hij dat er geen beslissingen worden verwacht, maar benadrukt "paraatheid" 27 om deze kwesties op de agenda van de top te zetten top in december.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου