Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Den indvandring og beskyttelse af de ydre grænser i midten af ​​det uformelle EU-topmøde

Den indvandring og beskyttelse af de ydre grænser i midten af ​​det uformelle EU-topmøde




Om migrationsspørgsmål og beskytte de ydre grænser forventes at fokusere på de 27 ledere på det uformelle topmøde fredag ​​i Bratislava uden Storbritanniens deltagelse, i henhold til EU højtstående embedsmand. Som han selv sagde, informere pressen i Bruxelles, Hovedformålet med mødet er ikke at diskutere processen med forhandlinger for det Forenede Kongerige produktion, men at lægge på bordet fremtiden for EU-27 -pleon- Stater. "Ideen er at vende tilbage til stabilitet og håb og genvinde tilliden. Ikke kun mellem institutionerne og regeringerne og borgernes tillid til EU, "bemærkede han officielt, understregede mulighed for at vise ledere, at" modtaget meddelelsen "om hvad" frygt "de europæiske borgere. I den forbindelse sagde han, er det vigtigste at tage fat på de bekymringer, der er forbundet med indvandring og grænsesikkerhed og økonomisk og social usikkerhed. Denne embedsmand henviste også til hensigt Europæiske Råds formand Donald Tusk at vurdere med "ærlighed" de "fejl" og "underskud" og ikke vælge den nemme måde "optimisme", selvom nogle problemer der stadig uenighed blandt de 27.

Især, sagde han, at først og fremmest de 27 skal bekræfte deres vilje aldrig at gentage "kaos" af 2015 ved EU 's grænser. Hvad imidlertid "solidaritet" underskud, sagde han, er der ingen forventning om helt sløret forskellene mellem medlemsstaterne i denne session, men "håb" denne løsning vil blive fundet før topmødet i 60 år fra underskrivelsen af ​​Rom-traktaten næste marts i den italienske hovedstad. Denne embedsmand tilføjede, at mødet i 27 i Bratislava åbner en række uformelle møder, den såkaldte "Bratislava" procedure til at starte de officielle topmøder for Brexit, med mere muligt så i Valletta, Malta, januar næste år.

Endelig er EU embedsmand sagde, at spørgsmålet om fri bevægelighed beskæftiger mange medlemsstater, og derfor vil være i Bratislava, så 27 for at gøre en første drøftelse af, hvordan vi kunne eliminere de tilfælde af »misbrug«. Hvad ikke, at Kommissionens nuværende forslag til det fælles forsvar og til at øge investeringerne, sagde han, at der ikke forventes beslutninger, men fremhævede "beredskab" 27 for at sætte disse emner på dagsordenen for topmødet topmødet i december.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου