Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

G-20: De inkt geblokkeerd op het hotel als gevolg van protesten


De Melania Trump is geblokkeerd in het hotel waar hij verblijft in Hamburg, vanwege de vele demonstraties tegen de G20 gehouden in de stad, kondigde de vertegenwoordiger en een bron dicht bij de Amerikaanse delegatie.

"Tot nu toe hebben we geen toestemming van de politie uit het hotel te komen ontvangen", is dit woordvoerder vertelde het Duitse persbureau DPA. Een bron dicht bij de Amerikaanse delegatie op de G20 bevestigden de pliroforia.G-20:

Wat maakt de inkt in Hamburg?

Zoals Melania Trump vergezelt haar man op zijn reis naar Hamburg voor de G20-top weekend, kan een deel van haar programma een oorzaak van bepaalde verlegenheid, nu schrijft het Amerikaanse tijdschrift Newsweek.

De cartridge met de andere vrouwen van de G20-leiders zullen de echtgenoot van bondskanselier Angela Merkel, Professor Joachim Zaouer Quantum Chemistry, een rondleiding door de stad, die bezoeken aan toonaangevende onderzoekscentrum van de klimaatverandering omvat begeleiden. De First Lady brengt een bezoek aan de Duitse Climate Computing Center van de Duitse Climate Computing Center (DKRZ) die hulpmiddelen en diensten levert voor de test scenario's voor klimaatverandering.

Wat is het probleem voor de inkt? Het bezoek aan het onderzoekscentrum wordt uitgevoerd tijdens onze top, waar het uitzicht van de VS en andere G20-landen lijnrecht tegenover elkaar staan ​​in de aanpak van klimaatverandering.

Op de agenda van de top benadrukt de belangrijke rol van de G20 in het voordeel van de VN-klimaatconferentie akkoord dat in Parijs in 2015. Echter, Trump kondigde aan dat de VS terug te trekken uit de overeenkomst. Bondskanselier Merkel teleurgesteld door deze ontwikkeling, te zeggen: "We kunnen niet wachten tot de laatste man op aarde overtuigd van de wetenschappelijke bewijzen van klimaatverandering"

Echter inkt en Zaouer verondersteld om een ​​gemeenschappelijke grond te vinden, het onderdrukken van hun meningsverschil, in de ogen van de wereld.

Andere surfen op stations in de stad is de haven van Hamburg, de Music Hall, het stadhuis van de 19e eeuw.

De Newsweek merkt op dat zowel Melania Trump en de Joachim Zaouer enigszins los van hun rol.

De First Lady van de Verenigde Staten verschilt in zijn voorgangers: hij woonde in het Witte Huis tot juni, terwijl Trump's dochter uit een eerder huwelijk, Ivanka, heeft een grotere rol voor het voorzitterschap met betrekking tot kinderen van de vorige presidenten.

De Zaouer slechts vergezeld Merkel reis vorig jaar naar Japan voor de G7-top en niet eens de inauguratie van de eerste bij te wonen, kijken naar de ceremonie op televisie in zijn laboratorium.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου