Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Parijs gebruikt Brexit aan de Britse stad te verzwakken, volgens het document lek


Frankrijk probeert de Brexit benutten om de London City te verzwakken, waarschuwde hij Britse minister, volgens een document gepubliceerd vandaag de «Mail on Sunday» getiteld: "De saboteurs weg Brexit».

"Het is duidelijk over hun doel: de verzwakking van Groot-Brittannië en de voortdurende degradatie van de City of London", zegt Jeremy Brown, een voormalig minister van Buitenlandse Zaken en nu is de stad gezant voor Brexit.

Het document, dat recente reis naar Frankrijk gaat het in het begin juli en hadden ontvangers ministers, gelekt naar de Britse tabloid.
De beschrijving is gemaakt een dag voor de start van de nieuwe ronde van onderhandelingen tussen Londen en de EU in Brussel.
"De ontmoeting met de Franse centrale bank was de ergste die ik had ergens anders in de EU", zegt Brown functies en voegt eraan toe: "Ze willen harde Brexit, zoals onderbreking (van financiële diensten Londense sector)"

Als hij merkt op: "De ogen moeten hebben geopend omdat Frankrijk is geconfronteerd met het Verenigd Koninkrijk en de stad als een rivaal in plaats van een partner."
Volgens Brown, werd deze aanpak agressiever nadat hij is verkozen Emmanuel weg naar het presidentschap van Frankrijk.
Brown voegt eraan toe dat elk land, niet onredelijk, is klaar om de mogelijkheden van Brexit «Franse grijpen, maar een stap verder gaan."
Brown geeft toe dat er politieke voordelen voor Frankrijk kan zijn als hij "de rol van het kwaad" speelt in de onderhandelingen over de Britse terugtrekking uit de EU en merkt op dat het Franse "zou schijnbaar blij dat het resultaat (van de onderhandelingen) om bewijst zien nadelig is voor de City of London, zelfs als Parijs niet ten goede zal komen. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου