Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Syrië: Dertig artsen voor 250.000 mensen in Aleppo

Syrië: Dertig artsen voor 250.000 mensen in Aleppo

Slechts 30 artsen hebben de Partizanen links oostelijke sector van Aleppo, waar sprake is van een dringende behoefte aan medische en chirurgische materialen om de behandeling te bieden aan honderden gewonden liggen onder de bevolking van 250.000 mensen worden daar opgesloten, meldde vandaag Syrische artsen.

Minstens 40 gewonden in acht ziekenhuizen nog steeds actief een aantal van hen geïmproviseerde ziekenhuis centra verborgen in ondergrondse plaatsen in angst voor luchtaanvallen en bombardementen nodig om direct naar gezondheidsredenen worden overgebracht, artsen gezegd.

Tientallen luchtaanvallen getroffen gebieden van de Partizanen stad gebied tijdens de nacht, met als hoogtepunt een organisatie die conflict en een werknemer in dienst Burgerbescherming bewaakt. De intense luchtaanvallen van de Syrische regering en haar bondgenoten voortgezet na de ineenstorting van de wapenstilstand vorige week.

"Er zijn 30 artsen die nog in het oosten van Aleppo," vertelde hij op een persconferentie in Genève kinderarts Abd Arachman Alomar werken voor de Syrisch-American Medical Association (Syrian American Medical Society, SAMS), die actief is in gebieden gecontroleerd door de oppositie .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου