Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Syrien: Tredive læger til 250.000 mennesker i Aleppo

Syrien: Tredive læger til 250.000 mennesker i Aleppo

Kun 30 læger har forladt partisanerne østlige del af Aleppo, hvor der er et presserende behov for medicinske og kirurgiske materialer til at tilbyde behandling til hundredvis af sårede liggende blandt befolkningen på 250.000 mennesker er fanget der, i dag rapporterede syriske læger.

Mindst 40 såret i otte hospitaler stadig opererer nogle af dem interimistiske hospital centre skjult i underjordiske steder i frygt for luftangreb og bombardementer der kræves for at blive overført direkte til helbredsmæssige årsager, lægerne sagde.

Snesevis af luftangreb ramte områder af partisaner byen område i løbet af natten, fremhævede en organisation, der overvåger konflikt og en medarbejder i Civilforsvaret tjeneste. Den intense luftkampagne af den syriske regering og dens allierede fortsatte efter sammenbruddet af våbenhvilen i sidste uge.

"Der er 30 læger tilbage i den østlige Aleppo," fortalte han en pressekonference i Geneve børnelæge Abd Arachman Alomar arbejder for den syrisk-amerikanske Medical Association (syrisk American Medical Society, SAMS), der opererer i områder, der kontrolleres af oppositionen .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου