Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Συλλήψεις και προσαγωγές για τα επεισόδια

Ένταση επικράτησε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου γύρω στις 17.30 ξεκίνησαν τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού που προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια στη θύρα 12 και αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, νεαροί οπαδοί σε μικρή απόσταση από το γήπεδο και στους γύρω δρόμους, άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, ενώ κατά διαστήματα σημειώνονταν αψιμαχίες με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν αρκετή ώρα μετά μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο, ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και των αστυνομικών δυνάμεων. Συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση ότι το ντέρμπι των "αιωνίων" για λόγους ασφαλείας δεν θα διεξαχθεί, μερίδα οπαδών του γηπεδούχου Παναθηναϊκού, εισέβαλε εντός του αγωνιστικού χώρου, καθώς έσπασαν τα κιγκλιδώματα και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, στο κέντρο του οποίου είχαν παραταχθεί οι άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων. Οι οπαδοί εξαπέλυσαν επίθεση με φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών.

Αστυνομικός τραυματίας

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά, όταν δέχτηκε χτύπημα από καρέκλα στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων εντός του γηπέδου, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ντέρμπι «αιωνίων» της 11ης αγωνιστικής της Super League, που δεν ξεκίνησε ποτέ, για λόγους ασφαλείας.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο -έχοντας ήδη χάσει τις αισθήσεις του- στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία ανέκτησε τις αισθήσεις του και παραμένει για νοσηλεία.

Συλλήψεις και προσαγωγές για τα επεισόδια

Σε προσαγωγές και συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τα οποία έχουν λήξει εδώ και λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχουν γίνει περίπου 25 προσαγωγές και συλλήψεις 10, και όλοι μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου