Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Sırbistan ekonomik göçmenler için sınır kapatıldı

Sırbistan ekonomik göçmenler için sınır kapatıldı


Sırp hükümeti, ekonomik göçmenlerin girişini ziyade savaş ülkelerden gelen mültecilerin sadece geçişini sağlar doğruladı. Daha önce Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK), Sırp yetkililerin Suriye, Irak ve Afganistan'dan geçiş sadece mültecileri izin verdiğini açıkladı.

Dediğim gibi göç kolları Çalışma Bakanı Aleksandar Voulin, karar nedeniyle ülkeler savaşta değiliz Afrika ve Asya'dan gelen göçmen kabul etmek Hırvatistan ve Slovenya reddi götürüldü. Dün Hırvatistan ve Slovenya Atina Haber Ajansı bildirdiği gibi, Irak, Suriye ve Afganistan'dan gelmiyor herkese sınırlarını kapattı dikkati çekiyor.

"Biz ülkemizi korumak zorundayız [...] Hırvatistan yolculuğuna devam edemiyor herkesin girişine izin vermez. Sırbistan ve sadece transit ülke ziyade nihai varış ülkesi olmaya devam edecektir, "Aleksandar Voulin tarafından belirtildi.

Bu tür ifadeler İçişleri Bakanı Nebojsa Stefanovic geçen göçmenlere karşı önlemler yasaklar Hırvatistan ve Slovenya olma Sırbistan teminat hasar görmemesi için alınmıştır dayatılan belirterek yaptım.

Sayın Stefanovic B-92 denetimleri sınır terörle mücadele servisi artmıştır televizyon istasyonu ile bir röportajda söyledi ve diğer ülkelerin ve özellikle Fransa ile yetkilileri ile işbirliği yoğunlaştı.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου