Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Serbia suljettu rajalla taloudellisista syistä muuttavien

Serbia suljettu rajalla taloudellisista syistä muuttavien


Serbian hallitus vahvisti, että se mahdollistaa pääsyn taloudellisten siirtolaisten eikä vain kulkua pakolaisia ​​maista sodassa. Aiemmin Yhdistyneiden kansakuntien pakolaisjärjestö (UNHCR) ilmoitti, että Serbian viranomaiset sallivat kulku vain pakolaisia ​​Syyriasta, Irakissa ja Afganistanissa.

Kuten sanoi työministeri Aleksandar Voulin, joka käsittelee maahanmuuttoa, päätettiin, koska kieltäytyminen Kroatian ja Slovenian hyväksyä maahanmuuttajat Afrikasta ja Aasiasta, joiden maat eivät ole sodassa. On syytä huomata, että eilen Kroatian ja Slovenian sulki rajansa kaikille niille, jotka eivät ole peräisin Irakin, Syyrian ja Afganistanin Ateenan Press Agency raportoitu.

"Meidän on suojeltava maamme [...] ei oikeuta siirtymään kuka tahansa ei voi jatkaa matkaa Kroatiaan. Serbia on ja pysyy vain kauttakulkumaa eikä kohdemaan ", sanoi julkilausuman Aleksandar Voulin.

Tällaiset lausumat teki sisäministeri Nebojsa Stefanovic huomata, että vastatoimia kiellot ylitettäessä maahanmuuttajien määrätty Kroatian ja Slovenian vietiin välttämään Serbia vahinkoja.

Mr. Stefanovic sanoi haastattelussa televisioasema B-92 että rajatarkastukset ovat lisääntyneet terrorismin palvelu ja tehostettu yhteistyö muiden maiden viranomaisten ja erityisesti Ranskan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου