Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Den fångades av en Patriot system "mål" över Golanhöjderna


De israeliska krigsmakten nedskjuten meddelade idag att ett "mål" över det ockuperade Golanhöjderna, ett par timmar efter att Syrien anklagas Israel bombade ett militärt läge nära flygplatsen i Damaskus.

"The Patriot luftvärnssystem avlyssnade ett mål över Golanhöjderna", sade den israeliska armén i sin tjänst på sociala nätverkssajten Twitter, utan att ge fler detaljer.
Israeliska medier rapporterade att "mål" det var en obemannad, fjärrstyrd flygplan, men en representant för den israeliska krigsmakten vägrade att kommentera uppgifterna.

Den syriska staten SANA nyhetsbyrån rapporterade tidigare att flera israeliska missiler slog en militär plats söder om den internationella Damaskus flygplats, medan den syriska observatoriet för mänskliga rättigheter sade att en vapendepå, som enligt uppgifterna tillhörde beväpnade shia Hizbollah organisation i Libanon, blåst nära flygplatsen.
Informationsminister Yisrael Katz sade att detta slag är "konsekvent" med den israeliska politiken, men inte bekräfta eller förneka att hans land gick in i den.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου