Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Poetin en Abe vinden vooruitgang in de Russisch-Japanse relaties te roepen om de spanningen op het Koreaanse schiereiland te bezweren



De vooruitgang in de betrekkingen Rusland - Japan blijkt dat plaatsvond tussen de twee landen in de bilaterale economische samenwerking, die naar verwachting uit te breiden voor de eerste keer en de Koerilen-eilanden, die voor 70 jaar het punt van wrijving tussen de twee landen vormen. De ontwikkeling werd bevestigd door de verklaringen van de twee leiders na het einde van hun gesprekken in Moskou, die bereid om te helpen bezweren de spanningen op het Koreaanse schiereiland waren.

Valntimir Russische president Poetin en de Japanse premier Shinji Abe beroep op Noord-Korea en andere landen om de houding en retoriek die zou helpen om de controverse rond de Noord-Koreaanse nucleaire programma escalatie te voorkomen. De twee politici afgesproken om nauwer samen te werken op dit punt om de spanning te verminderen rond Noord-Korea. Russische president zelfs voorgesteld tijdens de gezamenlijke persconferentie, zal worden gehouden zespartijenoverleg om de kwestie van Noord-Korea te bespreken.

Een belangrijk deel van de gesprekken die Poetin en Abe in Moskou waren, waren de bilaterale betrekkingen economische samenwerking op diverse gebieden, en de uitbreiding van de samenwerking op de eilanden Koerilen, die het onderwerp van geschillen tussen de twee landen zeventig jaar vormen, zoals Japan aanspraak maken op de eilanden werden bezet door de Sovjet-leger met het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Russische president opmerkend dat de gesprekken "werden gehouden in een constructieve sfeer" en roept Japan "belangrijke partner van Rusland in perspectief", zei dat Rusland en Japan in deze gesprekken bevestigden hun voornemen om amoivasia voordelige samenwerking te ontwikkelen. " verwijzend inderdaad, de vooruitzichten van deze samenwerking hij zei dat Rusland is "klaar om samen met Tokyo om eventuele problemen op te lossen, zelfs de meest complexe die er bestaan ​​in de bilaterale betrekkingen bis op basis van principes van wederzijds respect, gelijke verhoudingen en wederzijdse belangen. "

De Russische president zei dat de vooruitzichten voor de samenwerking die kan worden uitgebreid tot de Koerilen-eilanden, heeft aangekondigd dat "de zomer zal een bezoek aan de Koerilen-eilanden Japanse ambtenaren en ondernemers om de mogelijkheden tot samenwerking te bestuderen." Van zijn kant, de Japanse premier Shinji Abe, zei dat Rusland en Japan overeengekomen om de lucht vlucht vanuit Japan op weg naar de zuidelijke Koerilen, de vroegere bewoners van deze eilanden controversieel te bieden. "Er werd besloten voor de eerste keer in de geschiedenis een speciale lucht vlucht de zuidelijke Kouri bezoeken

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου