Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Eén gewonde en vier gearresteerd in antiterroristische operatie in Londen


De Britse politie schoot een vrouw en arresteerde vier anderen in Londen en de naburige Kent tijdens een contra-onderzoek naar terrorisme gisteren.

Vier mensen werden gearresteerd op verdenking van het bestellen, voorbereiding en uitvoering van terroristische daden, zei de Metropolitan Police (Scotland Yard) een schriftelijke verklaring toe te voegen dat de arrestaties geen verband hielden met de arrestatie in Ouaitchol, het regeringscentrum van het land. Gisteren, een man met een mes werd gearresteerd als een terroristische daad voorbereiding verdachte in de buurt van het kantoor van de premier van Groot-Brittannië Teresa Mei.

De vrouw die werd neergeschoten in ernstige, maar stabiele toestand, aldus de politie. Hij is niet gearresteerd en is in de politie frourisi het ziekenhuis, volgens de verklaring.

De politie heeft niet de namen van de vijf, die, zei hij, door de politie terrorismebestrijding waren onder observatie als onderdeel van een voortdurende business intelligence te onthullen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου