Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Devastând Brexit, spune Stephen Hawking

Devastând Brexit, spune Stephen Hawking



Stephen Hawking, probabil, cel mai faimos om de știință din lume, a cerut din nou compatrioții săi să nu voteze în favoarea Marii Britanii a părăsi Uniunea Europeană (Brexit), pentru că ar fi dezastruoase, și a numit-o "demagog" Donald Trump.

Luând cuvântul la emisiunea de televiziune britanic, fizician britanic a spus că nu poate înțelege popularitatea candidatului republican în SUA, precum și, a spus el, Trump "este un demagog care pare să fie abordată la cel mai mic numitor comun."

Pentru referendumul din 23 iunie, el a spus că Marea Britanie ar trebui să rămână în UE, nu numai din motive de securitate politică și națională, dar, de asemenea, de dragul științei britanice. "Au trecut zilele când noi (en britanic), fie singur împotriva lumii. Trebuie să fim parte dintr-un grup mai mare de țări, atât pentru securitatea noastră și pentru comerțul nostru. Posibilitatea de ieșire al UE a condus deja la o scădere accentuată a lirei, deoarece piețele consideră că acest lucru ar afecta economia noastră ", a declarat el" Good Morning Britain "de ITV, potrivit" The Guardian ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου