Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Juncker: Erdogan haurà de pensar dues vegades abans incomplert l'acord amb la UE

Juncker: Erdogan haurà de pensar dues vegades abans incomplert l'acord amb la UE

El president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, ha dit avui que el president turc, Recep Tayyip Erdogan, haurà de "pensar dues vegades" abans d'incomplir l'acord signat amb la UE per als migrants.

"El president Erdogan ha de pensar dues vegades abans de dir, com en diuen alguns dels seus ministres, que no es durà a terme l'acord", va dir Juncker en un dinar organitzat a París per l'Associació Francesa de Premsa Presidencial (Associació de la presse pr? sidentielle, APP), la unió dels periodistes acreditats a la presidència de la República.

El president turc, Recep Tayyip Erdogan, ha advertit a la UE que el Parlament turc impedirà l'aplicació de l'acord dels immigrants, si no s'ha fet cap progrés pel que fa a l'exclusió dels seus compatriotes de l'obligació de disposar d'un visat d'entrada en el seu passaport quan visiti països de la UE.

En cas d'incompliment d'aquest acord, va continuar Jean-Claude Juncker, el cap de l'Estat turc ha de "explicar als joves turcs, empresaris, periodistes i altres persones, perquè estan aïllats només en territori turc", alhora que s'observa un " ambicions de retir "de Turquia a Europa en els últims dos anys.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου