Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Zadržanie 25-ročného Francúza v ukrajinskom-poľskej hranici nosenie zbraní a výbušnín

Zadržanie 25-ročného Francúza v ukrajinskom-poľskej hranici nosenie zbraní a výbušnín



Francúz, ktorý údajne bol v držbe strelných zbraní a výbušnín pre plánovaný teroristický útok vo Francúzsku, bol zatknutý v ukrajinsko-poľskej hranici na konci mája, dnes povedal, že ukrajinská hranica.

25 ročný bol zadržaný ukrajinskej pohraničnej stráže, nesúci vo svojom vozidle, arzenálom zbraní a výbušnín, vrátane raketomety a samopalmi Kalašnikov, prenáša francúzsky televízny kanál M6.

Toto zatknutie potvrdila hovorkyňa pohraničnej stráže Ukrajinci Oleg Slompontian, zatiaľ čo zástupca ukrajinskej tajnej služby (SBU) odmietol komentovať.

Muž je zadržaný na Ukrajine čaká na vyžiadanie vyšetrenie prípadné vydanie do Paríža, plánoval teroristický útok vo Francúzsku, píše M6.

Francúzske ministerstvo vnútra oznámilo, že prípad bol so ovládal súdne a hraničnej polície z Poľska, odmietol komentovať.

Európske bezpečnostné orgány sú v pohotovosti po krvavých útokoch z vlaňajšieho novembra v Paríži, ktoré zabili 130 ľudí a útoky na letisko a metro v Bruseli v marci, čo má za následok smrť 32 ľudí.

Minulý utorok, USA varovala svojich občanov o možných nových útokov v Európe, s ich potenciálne ciele patrí futbalovej organizácie UEFA Euro 2016 vo Francúzsku, sa zhoduje n 'začať budúci týždeň.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου