Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Anholdelse af 25-årige franskmand i den ukrainske-polske grænse transporterer våben og sprængstoffer

Anholdelse af 25-årige franskmand i den ukrainske-polske grænse transporterer våben og sprængstoffer



En franskmand, der angiveligt var i besiddelse af våben og sprængstoffer til en planlagt terrorangreb i Frankrig, blev arresteret i den ukrainske-polske grænse i slutningen af ​​maj, sagde i dag den ukrainske grænse.

Den 25 år gamle blev tilbageholdt af ukrainske grænsevagter, transporterer i sit køretøj, et arsenal af våben og sprængstoffer, herunder raketstyr, og automatiske Kalashnikov geværer, transmitterer den franske tv-kanal M6.

Denne anholdelse bekræftede talsmand for grænsevagter ukrainere, Oleg Slompontian, mens repræsentanten for den ukrainske efterretningstjeneste (SBU) afviste at kommentere.

Manden bliver tilbageholdt i Ukraine indtil anmodningen undersøgelse mulig udlevering til Paris, planlagde et terrorangreb i Frankrig, rapporterer M6.

Det franske indenrigsministerium meddelte, at sagen blev håndteret retslige og grænsepolitiet Polen, afviste at kommentere.

Europæiske sikkerhedsmyndigheder er på standby efter de blodige angreb af november sidste år i Paris, som dræbte 130 mennesker, og angrebene til lufthavnen og metro i Bruxelles i marts, hvilket resulterer i død 32 mennesker.

Sidste tirsdag, USA advarede deres borgere om mulige nye angreb i Europa med deres potentielle mål omfatter fodbold organisation UEFA Euro 2016 i Frankrig, med tændstikker n 'starter i næste uge.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου