Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Tyytymättömyys M. Schultz varten "autoritaarinen" taipumuksia Turkin presidentin

Tyytymättömyys M. Schultz varten "autoritaarinen" taipumuksia Turkin presidentin


Ankaraa harjoittama Martin Schulz presidentille Turkin uhka valloilleen Tayyip Erdogan maansa lakkaa toteuttamaan EU: n kanssa hallinnoinnista pakolaisen jos viisumipakko ei nosteta Turkin kansalaisten.

Haastattelussa eurooppalaisissa sanomalehdissä (Die Welt, El Pais, La Repubblica, Le Figaro, Le Soir ja Tribune de Geneve) puheenjohtajan Euroopan Parlamentti huomauttaa, että ilman täyttä noudattamista EU: n kriteerejä asiasta ja muuttaa terrorisminvastainen laki naapuri, Euroopan parlamentti ei aio suostua poistaa viisumipakon. Hän totesi myös hänen tyytymättömyys "autoritaarinen" taipumuksia näytteillä presidentin Turkki.



- Turkish FM

Turkki kääntää selkänsä sopimus pakolaisia ​​EU: n kanssa, jos Turkin kansalaisten ei järjestelmä viisumien Schengen vyöhykesiirtoihin, varoitti aiemmin johtaja Turkin diplomatian.

Tällä hetkellä ei ole Kasvavat vastakkainasettelua Ankaran ja Bryssel, Turkin ulkoministeri Mevlut Cavusoglu tekee selväksi, että se on "mahdoton" maan muuttamaan Turkin terrorisminvastaista lainsäädäntöä, joka on yksi 72 asettamien ehtojen EU: poistamisesta viisumien Turkin kansalaisten.

"Emme uhkaa teitä ..."

"Kerroimme heille:" En uhkaavat sinua. " Mutta on tosiasia. Varasimme kaksi sopimusta ja yksi yhdistetty muihin ... tarvittaessa ankkuri voi toteuttaa hallinnolliset toimenpiteet "block" sopimus pakolaisia ​​", sanoi Turkin ulkoministeri pienryhmässä toimittajien Antalyassa.

Lisäksi viime viikolla presidentti Turkin Erdoganin varoitti, että mikään laki liittyy sopimuksen täytäntöönpanoa "eivät tule Turkin parlamentin," jos ei ole vaikutusta viisumikysymyksessä.

Ankaran katsoo, että sopimus poistamisesta viisumijärjestelmän loppuun kesäkuun edellytys täytäntöönpanon jatkamiseksi EU: n ja Turkin sopimus pakolaisia, mikä on hillinnyt pakolaisvirtojen alueeltaan Eurooppaan.

Mutta Bryssel puolestaan ​​ovat sidoksissa viisumijärjestelmän kanssa kunnon muuttaminen terrorismin vastaisen lain, joka käyttää laaja tulkinta termiä "terrorismi" käytetään syytteeseen, varjolla harjoittaa "terroristipropagandan" yliopistojen ja toimittajat, nimittäin tukahduttamiseen sanan- ja lehdistönvapaus Turkissa.

"Sillä mitä määritelmä puhut? Euroopassa kussakin maassa on erilainen määritelmä terrorismista ", hän kertoi Mevlut Cavusoglu sanoi erityistoimenpiteitä asetetut Ranskassa iskujen jälkeen marraskuu 2015.

Turkki on tällä hetkellä monet organisaatiot nimetty terroristi, mukaan lukien PKK ja islamilaisen valtion, hän muistutti. "Näissä olosuhteissa on mahdotonta muuttaa koskevat lait terrorismiin."

Huolimatta jännitteistä, neuvottelut jatkuvat tulevina viikkoina. Tällä viikolla tulee olemaan keskusteluja asiantuntijatasolla ennen, ehkä, välinen huippukokous Erdoganin, Merkelin ja EU johtavien virkamiesten sanoi.

"Saatamme loppuun sopimuksen ja pystyy olemaan valmis ennen huippukokousta 7. heinäkuuta. Olemme päättäneet, "varoitti myös Turkin ulkoministeri.

"Olemme pitäneet lupauksemme"

EU-Turkki sopimus pakolaisia, 18. maaliskuuta, oli tehokas, jolloin jyrkkä väheneminen määrä ihmisiä saapuu laittomasti Kreikassa, hän sanoi.

"Lokakuussa määrä pakolaisten ja maahanmuuttajien rajan Egeanmerellä määränpää Kreikan saaret olivat keskimäärin 6800 päivässä. Tänään olemme saavuttaneet 30. Me lupaamme ", sanoi Cavusoglu vaati.

20. maaliskuuta sopimuksen nojalla, yli 400 ihmistä palautettiin Kreikasta Turkkiin ja 130 Syyrian pakolaisia, jotka olivat Turkin leireillä lähti Euroopan maat, hän sanoi.

"Pidämme lupauksemme", hän vaati.

Eron pääministeri Ahmet Davutoglu, Partner Bryssel pitää luotettavana, epävakaiksi eurooppalaisia. Nyt paikka on miehitetty kumppani Erdoganin Binali Yildirim, joka moninkertaistaa vitriolic lausuntoja vastaan ​​Euroopan unionin.

Viime viikolla Saksan liittokansleri Angela Merkel toisti, että ennen poistamista viisumipakon Turkin kansalaisten, kaikkien ehtojen on täytyttävä, joka pitää tuskin saakka kesäkuun loppuun.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου