Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Pidätys 25-vuotiaan ranskalainen Ukrainan ja Puolan rajalla kuljettaa aseita ja räjähteitä

Pidätys 25-vuotiaan ranskalainen Ukrainan ja Puolan rajalla kuljettaa aseita ja räjähteitä



Ranskalainen joka väitetysti oli hallussaan aseita ja räjähteitä varten suunnitellun terrori-iskun Ranskassa pidätettiin Ukrainan ja Puolan rajalla toukokuun lopussa, sanoi tänään Ukrainan rajalla.

25-vuotias pidätettiin Ukrainan rajavartijat, kantaen hänen ajoneuvonsa asearsenaali ja räjähteiden, kuten raketinheittimiä, ja automaattinen Kalashnikov aseet, lähettää Ranskan televisiokanava M6.

Tämä pidätys, vahvisti tiedottaja rajavartijoiden ukrainalaisia, Oleg Slompontian, kun taas edustaja Ukrainan salainen palvelu (SBU) kieltäytyi kommentoimasta.

Mies on vangittuna Ukrainassa kunnes tutkimus pyyntö mahdollista luovuttamista Pariisiin, suunnitteli terrori-iskun Ranskassa, raportoi M6.

Ranskan sisäministeriö ilmoitti, että asia hoidettiin oikeus- ja rajapoliisin Puolan, kieltäytyi kommentoimasta.

Eurooppalaiset turvallisuusviranomaiset ovat valmiustilassa jälkeen verinen iskujen viime marraskuussa Pariisissa, joka tappoi 130 ihmistä, ja iskut lentokentälle ja metro Brysselissä maaliskuussa, jolloin kuolemaan 32 ihmistä.

Viime tiistaina Yhdysvaltain varoitti kansalaisilleen mahdollisista uusista hyökkäyksistä Euroopassa, ja niiden mahdollisia tavoitteita ovat jalkapallon UEFA Euro 2016 Ranskassa, jossa tulitikut n 'alkaa ensi viikolla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου