Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Nepasitenkinimas M. Schultz už "autoritariniai" tendencijos Prezidento Turkijos

Nepasitenkinimas M. Schultz už "autoritariniai" tendencijos Prezidento Turkijos


Griežtas kritika vykdo Martin Schulz su Turkijos prezidentu grėsmės paleista Tayyipas Erdoganas, kad jo šalis nustos įgyvendinti susitarimą su ES dėl pabėgėlio valdymo, jei reikalavimas viza nėra panaikintas Turkijos piliečių.

Interviu su Europos laikraščių ( "Die Welt, El Pais" La Repubblica ", Le Figaro, Le Soir ir Tribune de Geneve) Europos Parlamento pirmininkas pažymi, kad be visiškai laikantis ES kriterijų šiuo klausimu ir keisti antiteroristines įstatymas dėl kaimyno, Europos Parlamentas nesiruošia sutikti panaikinti vizų režimą. Jis taip pat pažymėjo savo nepasitenkinimą su "autoritarinių" tendencijas eksponuojami Turkijos prezidentas.



- Turkų FM

Turkija atsukti nugaros susitarimas dėl pabėgėlių su ES, jei Turkijos piliečiams ne vizų Šengeno zonai pervedimų sistema, perspėjo anksčiau Turkijos diplomatijos vadovas.

Šiuo metu nėra eskalavimą konfrontacija tarp Ankaros ir Briuselio, Turkijos užsienio reikalų ministras Mevlut Cavusoglu aišku, kad jis yra "neįmanoma" už šalies pakeisti Turkijos kovos su terorizmu teisės aktus, kuri yra viena iš 72 pagal už ES nustatytų sąlygų panaikinimas vizų Turkijos piliečių.

"Mes nemanome, grasina jums ..."

"Mes jiems papasakojo:" Aš nemanau, grasina jums ". Bet yra realybė. Mes išvydo du susitarimus ir vienas prijungtas prie kito ... jei reikia, inkaras gali imtis administracinių priemonių "blokas" Susitarimas dėl pabėgėlių ", sakė Turkijos užsienio reikalų ministras nedidele grupe žurnalistų Antalija.

Be to, praėjusią savaitę Turkijos Recepas Tayyipas Erdoganas prezidentas perspėjo, kad joks įstatymas, susijęs su susitarimo įgyvendinimu "neateis iš Turkijos parlamentas", jei nėra ant vizos išdavimo poveikis.

Ankara mano, kad susitarimas dėl vizų režimo panaikinimo iki birželio sąlyga pabaigoje tęsti ES ir Turkijos susitarimo dėl pabėgėlių, kuri pažabota pabėgėlių srautai iš jos teritorijos į Europą įgyvendinimą.

Tačiau Briuselis savo ruožtu yra susijusi vizų režimą su iš kovos su terorizmu įstatymą, kuris, naudojant platų aiškinimą terminas "terorizmas" naudojama persekiojimo pakeitimo sąlygą, pagal siekti "terorizmo propagandos" Universitetas pretekstu ir žurnalistai, būtent saviraiškos laisvę ir spaudos laisvę Turkijoje slopinimo.

"Už ką apibrėžimas kalbate? Europoje, kiekviena šalis turi skirtingą apibrėžimą terorizmo ", sakė jis žurnalistams Mevlut Cavusoglu sakė specialios priemonės, nustatytos Prancūzijoje po to, kai 2015 lapkričio išpuolių.

Turkija šiuo metu susiduria su daugybe paskirtos teroristinių organizacijų, įskaitant PKK ir islamo valstybės, jis priminė. "Tokiomis sąlygomis neįmanoma pakeisti įstatymams, susijusiems su terorizmu."

Nepaisant įtampos, derybos bus tęsiamos per ateinančias savaites. Šią savaitę bus kalbama ekspertų lygiu anksčiau, galbūt, susitikimas tarp Recepo Tayyipo Erdogano, A. Merkel ir ES aukšto rango pareigūnams, sakė.

"Mes užbaigti susitarimą ir galės būti pasirengę prieš viršūnių susitikime liepos 7 d. Mes pasiryžę ", taip pat perspėjo Turkijos užsienio reikalų ministrą.

"Mes nuolat savo pažadą"

ES ir Turkijos susitarimas dėl pabėgėlių, kovo 18, buvo veiksminga, todėl drastiškų sumažinti žmonių, atvykstančių nelegaliai Graikijoje skaičius, sakė jis.

"Spalio mėnesį, pabėgėlių ir migrantų skaičius kirtimo Egėjo su paskirties Graikijos salos buvo vidutiniškai 6,800 kasdien. Šiandien mes pasiekėme 30. Mes vykdome savo pažadus ", sakė Cavusoglu reikalavo.

Kovo 20, pagal susitarimą, daugiau nei 400 žmonių buvo grąžinta iš Graikijos į Turkiją ir 130 Sirijos pabėgėlių, kurie buvo Turkijos stovyklose paliktų Europos šalims, sakė jis.

"Mes savo pažadus", tvirtino jis.

Premjero Ahmet Davutoglu atsistatydinimo, partneris Briuselis laikomi patikimais, destabilizavo europiečius. Dabar ta vieta užėmė kompanionas Erdoganas Binali Yildirim, kuris dauginti Vitriola pareiškimus prieš Europos Sąjungą.

Praėjusią savaitę Vokietijos kanclerė Angela Merkel patvirtino, kad iki vizų režimo Turkijos piliečiams panaikinimo, turi būti įvykdytos visos sąlygos, kuri mano, vargu ar bus iki birželio pabaigos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου