Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Junckeris: Erdoganas turės pagalvoti prieš neįvykdė sutartį su ES

Junckeris: Erdoganas turės pagalvoti prieš neįvykdė sutartį su ES

Šiandien Europos Komisijos pirmininkas Jean-Claude Juncker pareiškė, kad Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas reikės "galvoti" prieš įsipareigojimų nevykdančią apie susitarimą su ES dėl migrantų.

"Prezidentas Erdoganas turėtų gerai pagalvoti prieš sakydamas, kaip jie vadina, kai jo ministrų, kad susitarimas nebus įgyvendintas," Junckeris sakė pietų organizuoto Paryžiuje Prancūzijos asociacijos Prezidento spaudos asociacija (DE LA Presse PR? sidentielle, APP), žurnalistų sąjunga akredituota pirmininkavimo Respublikoje.

Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas perspėjo ES, kad Turkijos parlamentas bus užkirstas kelias įgyvendinti imigrantams sutartį, jei jokia pažanga buvo padaryta atsižvelgiant į jo tautiečių iš pareigos atskirties turėti įvažiavimo vizą jų pasų lankantis ES šalys.

Jei pažeidė šį susitarimą, toliau Jean-Claude Juncker, Turkijos valstybės turėtų galvą "paaiškinti jauniems turkams, verslininkų, žurnalistų ir kitų, nes jie izoliuoti tik Turkijos teritorijoje", pažymėdamas, yra " trauktis ambicijos "Turkijos į Europą per pastaruosius dvejus metus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου