Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Juncker på St. Petersburg International Economic Forum

Juncker på St. Petersburg International Economic Forum


Præsidenten Jean-Claude Juncker Europa-Kommissionen bekræftende reageret på opfordringen til at deltage i den internationale Economic Forum i St. Petersborg, sagde kommissionen talsmand, i en bevægelse, der forventes at forårsage vrede i Washington, i nogle europæiske lande, men også i cirkler af Bruxelles der mener, at tilstedeværelsen af ​​den russiske udgave af World Economic Forum i Davos vil styrke billedet af Vladimir Putin.

"Præsidenten Juncker inviteret og har planer om at deltage i den internationale Economic Forum i St. Petersborg den 16. juni," siger talsmanden.

Ti dage siden, europæiske embedsmænd sagde, at det ikke er klart, om Kommissionens formand vil acceptere forslaget i Kreml, men russiske embedsmænd syntes overbevist om hans tilstedeværelse der.

Jean-Claude Juncker vil være den første leder af EU-organ vil besøge Rusland efter marts 2014, hvor sanktionerne mod Moskvas rolle i den ukrainske konflikt.

Ifølge diplomatiske kilder i Bruxelles, USA og Storbritannien, og europæiske lande i den tidligere østblok lande som de baltiske og centraleuropæiske lande har udtrykt deres vrede mod muligheden for deltagelse af formanden for Europa-Kommissionen på forummet St. Petersborg.

Den Europæiske Union forventes at udvide sanktioner mod Rusland i juli, selv om nogle europæiske lande er begyndt at udtrykke bekymring over deres virkninger på de europæiske landbrugs- og industrisektoren.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου