Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Juncker: Erdogan on ajatella kahdesti ennen laiminlyönyt EU: n kanssa

Juncker: Erdogan on ajatella kahdesti ennen laiminlyönyt EU: n kanssa

Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker sanoi tänään, että Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan tulee "ajatella kahdesti" ennen laiminlyönyttä tehty sopimus EU: n kanssa maahanmuuttajille.

"Presidentti Erdogan pitäisi ajatella kahdesti ennen sanoen, koska he kutsuvat jotkut hänen ministerit, että sopimus ei toteudu", Juncker sanoi lounaan järjestetty Pariisissa Ranskan Association presidentin Press (Association de la presse pr? sidentielle, APP), liitto toimittajien akkreditoitujen tasavallan presidentin.

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan varoitti EU että Turkin parlamentti estää sopimuksen täytäntöönpanon maahanmuuttajille, jos on edistytty osalta lukuun hänen maanmiehensä velvollisuudesta olla viisumin passia vieraillessaan EU-maissa.

Jos syyllistynyt sopimusrikkomukseen, jatkoi Jean-Claude Juncker, johtaja Turkin valtion tulisi "selittää nuorten turkkilaisten, yrittäjät, toimittajat ja muut, koska ne eristetään vain Turkin alueella", kun taas havaitsemalla " vetäytyminen tavoitteet "Turkin Eurooppaan kahden viime vuoden aikana.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου