Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Čehijas prezidents: Mēs nepieņemam musulmaņu imigrantus


O Čehijas prezidents Milošs Zemans atgādināja Ziemassvētku ziņu, ka aired šodien atteikums Čehijas uzņemt "musulmaņu imigrantiem" un zaimoja pret Eiropas Savienību, kas pēc viņa domām, ir "nekompetentu un birokrātiska" laikā.

"Lai welcome musulmaņu imigrantus, kas būs grūti integrēties mūsu valstī, tas nozīmētu, ka mēs varētu izveidot audzētavu (spēj radīt) iespējamiem teroristu rīcība" Zeman norādīja viņa ziņu, ka aired vairākas televīzijas tīklus valstī.

"Gandrīz neviens tagad noliedz šodien attiecības starp emigrācijas un teroristu uzbrukumiem," piebilda vadītājs Čehijas valsts, kurš tika ievēlēts 2013. gada sākumā.

"Tas ir iemesls, kāpēc es iebilstu pret ideju, saskaņā ar kuru būtu labi uzņemt mūsu valstī nākamo divu gadu laikā aptuveni 6200 imigrantu A, tā saucamie, brīvprātīgi kas ir gandrīz tāds pats ar obligāto kvotu," viņš teica.

Milos Zeman nevis aizstāvēja sniedz "palīdzību migrantiem viņu izcelsmes valstī vai kaimiņvalstīs", kā arī sniegt palīdzību Itālijā un Grieķijā, valstis, "saskaras ar imigrācijas vilni."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου