Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Čekijos prezidentas: Mes nebus priimti musulmonų imigrantus


O Čekijos prezidentas Miloš Zeman pakartojo per Kalėdų pranešimas, kad eteryje šiandien, Čekijos Respublikos atsisakymas host "musulmonų imigrantus" ir išplūdo prieš Europos Sąjungą, kuri, anot jo, yra "nekompetentingi ir biurokratiškai".

"Norėdami pasveikinti musulmonų imigrantų, kurie bus sunku integruotis į mūsų šalį, tai reikštų, kad mes sukurti vaikų darželio (galintis lemti) bet kokius teroristų veiksmai" Zeman pažymėjo savo pranešimą, kad eteryje keletą televizijos tinklus šalyje.

"Beveik niekas dabar neigia šiandien tarp emigracijos ir teroro santykius", pridūrė Čekijos valstybės, kuris buvo išrinktas 2013 m pradžioje galvą.

"Štai kodėl aš prieštarauti idėją, pagal kurią būtų gerai surengti mūsų šalyje per artimiausius dvejus metus apie 6200 imigrantų A, vadinamieji, savanoriškai kuris yra beveik tas pats su imperatyvių kvotas," sakė jis.

Miloš Zeman vietoj pasisakė teikti "pagalbą migrantų kilmės šalį arba kaimyninėse šalyse", taip pat teikti pagalbą Italijoje ir Graikijoje, šalys, kurios "susiduria su imigracijos bangos".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου