Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Český prezident: Nebudeme akceptovat muslimským přistěhovalcům


O český prezident Miloš Zeman zopakoval během vánoční poselství, které vysílala dnes odmítnutí České republiky do počítače "muslimskými imigranty" a brojili proti Evropské unii, který podle něj, je "nekompetentní a byrokratické".

"Přivítat muslimských imigrantů, které budou obtížné integrovat do naší země, znamenalo by to, že bychom vytvořit školku (schopnou vést k) případné teroristické akce" Zeman poukázal ve své zprávě, která se vysílalo několik televizních sítí v zemi.

"Téměř nikdo už dnes popírá vztah mezi emigrací a teroristických útoků," dodal hlava českého státu, který byl zvolen na začátku roku 2013.

"To je důvod, proč jsem proti myšlence, podle kterého by bylo dobré uspořádat v naší zemi během příštích dvou let asi 6.200 přistěhovalců A, tzv, dobrovolnosti, což je téměř stejný s povinnými kvótami," řekl.

Miloš Zeman místo toho obhajoval poskytnutí "pomoci migrantům v zemi svého původu nebo v sousedních zemích", stejně jako poskytnout pomoc v Itálii a Řecku, zemi, které "čelí vlně imigrace."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου