Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Český prezident: Nebudeme akceptovať moslimským prisťahovalcom


O český prezident Miloš Zeman zopakoval počas vianočnej posolstvo, ktoré vysielala dnes odmietnutie Českej republiky do počítača "moslimskými imigrantmi" a brojili proti Európskej únii, ktorý podľa neho, je "nekompetentný a byrokratické".

"Privítať moslimských imigrantov, ktoré budú ťažké integrovať do našej krajiny, znamenalo by to, že by sme vytvoriť škôlku (schopnú viesť k) prípadné teroristické akcie" Zeman poukázal vo svojej správe, ktorá sa vysielalo niekoľko televíznych sietí v krajine.

"Takmer nikto už dnes popiera vzťah medzi emigráciou a teroristických útokov," dodal hlava českého štátu, ktorý bol zvolený na začiatku roka 2013.

"To je dôvod, prečo som proti myšlienke, podľa ktorého by bolo dobré usporiadať v našej krajine počas nasledujúcich dvoch rokov asi 6.200 prisťahovalcov A, tzv, dobrovoľnosti, čo je takmer rovnaký s povinnými kvótami," povedal.

Miloš Zeman namiesto toho obhajoval poskytnutie "pomoci migrantom v krajine svojho pôvodu alebo v susedných krajinách", rovnako ako poskytnúť pomoc v Taliansku a Grécku, krajine, ktoré "čelia vlne imigrácie."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου