Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

De Stoel. Poetin aangekondigd akkoord over wapenstilstand in Syrië


De Russische president Vladimir Poetin kondigde de implementatie van een wapenstilstand tussen het Syrische regime en de Syrische gewapende oppositie, na polyaimakti oorlog begon in 2011, gaf de Russische persbureaus.

"Waren drie documenten ondertekend: de eerste tussen de Syrische regering en de gewapende oppositie om een ​​wapenstilstand gedurende de Syrisch grondgebied uit te voeren", zei Vladimir Poetin waarin staat dat de twee andere documenten met betrekking tot vredesonderhandelingen.

De coalitie van de Syrische oppositie kondigde aan de zijde van haar steun voor de wapenstilstand.

Bevestiging van de overeenkomst, het leger van Damascus regime stelt dat de mededeling uitgesloten van de Islamitische Staat, de voormalige al-Front Nosra en alle organisaties die met hen verbonden, meldde het Syrische persbureau Sana.

Intussen is de Russische president aangekondigd "vermindering" van roiskis militaire aanwezigheid in Syrië.

"Ik ben het eens met het voorstel van het ministerie van Defensie om onze militaire aanwezigheid in Syrië te verminderen", zei Vladimir Poetin tijdens zijn ontmoeting met de Defensie en Buitenlandse Zaken. "Maar zal zeker de strijd tegen het internationale tromorkatias voort te zetten," legde hij uit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου