Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Jean-Claude Juncker riep Groot-Brittannië om te staken het blokkeren van besluiten op de EU-uitgaven



De Europese Commissie-voorzitter Zan Klont Giounker drong er vandaag Groot-Brittannië om de laatste week opgelegd voor de EU-uitgaven veto op te heffen, te zeggen dat dit de onderhandelingen over de terugtrekking van het land uit de Europese Unie zou vergemakkelijken.

"Geblokkeerd De vandaag Verenigd Koninkrijk een beslissing en het zou wenselijk zijn en zou de opening van onderhandelingen te vergemakkelijken indien het Verenigd Koninkrijk haar voorbehoud kon intrekken", zei Juncker op een persconferentie na de top van EU-leiders op Brexit.

Britse functionarissen zeggen dat Londen weigerde woensdag goedkeuren van de vrijgegeven ongeveer zes miljard euro uit de EU, die bedoeld is om de migratie probleem in de Middellandse Zee aan te pakken bedrag aan een beleid dat in de periode geen politiek gevoelige beslissingen uitstelt vóór de Britse verkiezingen op 8 juni.

Juncker zei ook dat sommige politici in Groot-Brittannië niet de moeilijke gesprekken die zijn te volgen, vooral wanneer ze zeggen dat de EU onmiddellijk garanties moet bieden voor de rechten van immigranten te begrijpen.
"Ik heb soms de indruk dat onze Britse vrienden, niet allemaal, onderschatten de technische problemen waarmee zij worden geconfronteerd. Dit is niet eenvoudig een kwestie van burgerrechten is eigenlijk een cocktail van 25 verschillende vragen die moeten worden opgelost," zei hij.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου