Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

De Dora. Trump weigerde zich te committeren aan een twee-staten-oplossing, in een ontmoeting met Mahmoud Abbas




De Amerikaan Donald Trump zei; zal doen wat mogelijk is; met het oog op een vredesakkoord tussen Israëli's en Palestijnen verheugd over de president van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas naar het Witte Huis te bereiken.

Echter, Trump geen specifieke beweging of US initiatief, wat kan leiden tot de hervatting van de onderhandelingen tussen de twee partijen beschrijven.

Bij hun eerste ontmoeting, Trump duwde de Palestijnse president om meer te doen om te stoppen, waardoor het geweld; tegen Israëliërs. Volgens het Witte Huis, Trump spoorde Abbas persoonlijk om betalingen aan de families van de Palestijnen opgesloten in Israëlische gevangenissen te stoppen. Dit langdurige verzoek tot het verrichten van systematische druk Tel Aviv.

Hoewel Obama heeft betoogd dat het zal bereiken vredesverdragen tussen Israël en de Palestijnen, die niet aan de vorige Amerikaanse president te consolideren, zelf, niet naar de inzet van de officiële regering met betrekking tot de bevordering van de oplossing van twee staten. Het principe is om het Palestijnse probleem op basis van het naast elkaar bestaan ​​van twee staten op te lossen, is een hoeksteen van de Amerikaanse buitenlandse politiek in de afgelopen jaren nagestreefd.

Van hun kant hebben veel Palestijnen zijn gefrustreerd over dit toezicht, de Trump verklaar Abbas :; Ik zal doen wat nodig is ... als bemiddelaar, arbiter of als een factor die het faciliteren van de onderhandelingen met het oog op resultaten te bereiken .;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου