Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

В полза на "транзитните зони" да се справят с масата апо Меркел бежанци

Събота, 17 Окт, 2015

В полза на "транзитните зони" да се справят с масата апо Меркел бежанци



Консервативният германския канцлер Ангела Меркел защити предложението за създаване на "региони на транзит" в германската граница, която ще бъде проверена бежанци и мигранти и веднага изпраща обратно тези, които нямат надежда да бъде предоставено политическо убежище в страната, пренасяне на който ще донесе силен натиск върху по-малката партия в управляващата коалиция, социалдемократите (SPD), да приеме идеята.

Германия смята, че е трудно да се справят с притока на повече от 800,000 бежанци и имигранти тази година. Старши консерватори са ескалирали техния натиск върху Меркел да предприеме стъпки за намаляване на броя на посещенията.

Говорейки в Хамбург, по време на събитие на Съюза на Christian младежта (CDU), нейната партия, Меркел подчерта, че подходът, доколкото се основава на християнските ценности и зачитане на човешкото достойнство.

Но, тя добави, че "това не означава, че ще предложи подслон за всеки." Германският канцлер извинения, че тези, които пристигат в страната в търсене на по-добър живот, а не на реална опасност да бъдат върнати.

Освен това, Ангела Меркел обяви, че нейното правителство ще предложи допълнителни мерки, за да се справят с масовия приток на бежанци, включително създаването на така наречените транзитни зони по сухопътните граници на Германия.

Политикът Дясноцентристката каза, че правилата на ЕС сега предвиждат подобна мярка само по външните граници, но при изключителни обстоятелства в Брюксел са позволени граници на правоприлагането и вътрешни, за ограничен период от време.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου