Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Lördag 17 OKTOBER, 2015

Till förmån för "transitområden" för att ta itu med massan apo Merkel flyktingar



Den konservativa Tysklands förbundskansler Angela Merkel försvarade förslaget att skapa "områden transit" vid den tyska gränsen, som kommer att kontrolleras flyktingar och invandrare och omedelbart skickas tillbaka de som inte har något hopp beviljas asyl i landet, förmedla det som kommer att föra intensiv press på mindre parti den regerande koalitionen, socialdemokraterna (SPD), att acceptera idén.

Tyskland har svårt att klara av tillströmningen av mer än 800.000 flyktingar och invandrare i år. Ledande konservativa har eskalerat trycket på Merkel att vidta åtgärder för att minska antalet ankomster.

Tala i Hamburg, vid ett evenemang i Förbundet för kristna ungdomar (CDU), hennes parti, Merkel betonade att strategin hittills baserades på kristna värderingar och respekt för mänsklig värdighet.

Men, tillade hon, "det betyder inte att vi kommer att erbjuda skydd för alla." Tysklands förbundskansler ursäkter att de som kommer till landet i jakt på bättre liv och inte på verklig risk att returneras.

Dessutom meddelade Angela Merkel att dess regering kommer att lägga fram ytterligare åtgärder för att ta itu med den massiva tillströmningen av flyktingar, inklusive skapandet av så kallade transitområden vid landgränser Tyskland.

Den borgerliga politiker sade att EU: s bestämmelser nu erbjuda en sådan åtgärd endast vid de yttre gränserna, men i undantagsfall i Bryssel har gjort det möjligt för verkställighet och inre gränserna, under en begränsad tid.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου