Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ten gunste van "doorvoer gebieden" om te gaan met de massa apo Merkel vluchtelingen

Zaterdag 17 oktober, 2015

Ten gunste van "doorvoer gebieden" om te gaan met de massa apo Merkel vluchtelingen



De conservatieve Duitse bondskanselier Angela Merkel verdedigde het voorstel om de regio's van doorreis te creëren '' bij de Duitse grens, die zal worden gecontroleerd vluchtelingen en migranten en onmiddellijk teruggestuurd degenen die geen hoop hebben om in het land asiel wordt verleend, het overbrengen naar die zal brengen intense druk op de mindere partij van de regerende coalitie, de sociaal-democraten (SPD), om het idee te accepteren.

Duitsland vindt het moeilijk om te gaan met de toestroom van meer dan 800.000 vluchtelingen en immigranten dit jaar. Senior conservatieven hebben hun druk op Merkel geëscaleerd naar maatregelen om het aantal aankomsten verminderen.

Spreken in Hamburg, op een evenement van de Unie van de christelijke jongeren (CDU), haar partij, Merkel benadrukte dat de aanpak tot nu toe was gebaseerd op christelijke waarden en respect voor de menselijke waardigheid.

Maar, voegde ze eraan toe, "dat betekent niet dat wij bieden onderdak aan iedereen." De Duitse bondskanselier excuses dat degenen die aankomen in het land, op zoek naar beter leven en niet reëel risico worden geretourneerd.

Bovendien, Angela Merkel kondigde aan dat de regering verdere maatregelen om te gaan met de massale toestroom van vluchtelingen, waaronder de oprichting van zogenaamde transit gebieden aan de landsgrenzen van Duitsland naar voren zal brengen.

De centrum-rechtse politicus zei dat de EU-regels bieden nu een dergelijke maatregel alleen aan de buitengrenzen, maar in uitzonderlijke omstandigheden in Brussel hebben toegelaten dat de handhaving en de binnengrenzen, voor een beperkte tijd.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου