Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Satunnaiset! Iso voitto Kreikassa Saksan korvausta!

Satunnaiset! Iso voitto Kreikassa Saksan korvausta!


Tärkeää Kreikan voitto kesti jonkin aikaa ennen kokouksen koordinaattorit Euroopan parlamentin vetoomusvaliokunnan sekä sen jälkeen useita syytöksiä hyväksyi hallituksen ehdotuksen riippumattoman MEP
, Varapuheenjohtaja Euroopan Antifenteraliston ja johtaja poliittisen liikkeen anti-muistion Kansalaisten Prof. Ilmoitus Maria on otettava tutkittavaksi ei. 2214/14 raportti Panhellenic unionin vastarintaliikkeen Fighters ja demokraattisen armeijan Kreikan (PEAEA-TER) Saksan korvausta.

Huolimatta järjestelmällinen työ useiden syklien sulkea keskustelun aiheesta Saksan korvauksia Euroopan parlamentille vetoomusvaliokunnan epärealistisia väitteeseen, jonka muka kysymys Saksan korvauksia ei ole toimivaltaan vetoomusvaliokunnan lopulta hyväksynyt täysillä Lecture Notis Maria joka todellakin kaadettu ja asiaa etukäteen lausunto oikeudellisen yksikön Euroopan parlamentin.

Tämä seurasi jättämisen vastustuksesta Ilmoitus Maria puolesta eurooppalaisten Antifenteraliston suositusta vastaan ​​puheenjohtajan vetoomusvaliokunnan pyysi hylkäämään edellä missään. 2214/14 Raportti muka ei-tutkittavaksi.

Ehdotus Ilmoitus Maria, joka on myös ainoa Kreikan parlamentin jäsen joukossa seitsemän koordinaattorit komitean, äänesti eurooppalaisten Antifenteralistes, Euroopan vasemmalla, Viiden tähden liike ja Euroopan vihreät.

Sitten valvojat jälkeen uutinen esittäminen Ilmoitus Maria päätti lähettää kirjeen vetoomusvaliokunnan Kreikassa, Saksassa ja Euroopan komissio ilmaista näkemyksensä kirjallisesti saksalaisten sotakorvauksia, Force miehitys lainan ja korvauksista uhrien omaisille toteutetaan Saksan miehitysjoukot Distomo ja muissa kaupungeissa ja kylissä Kreikan.

Joten se on ensimmäinen kerta, Saksa on kutsunut Euroopan parlamentin topothetiei kirjallisesti, julkisesti ja virallisesti kysymys Saksan sotakorvaukset. Aikakausi salaisen diplomatian ja katidian epävirallisessa kokouksessa kysymys Saksan korvauksia päättyi nyt poissa.

Huomaa, että myöhään eilisiltana Notis Marias, kun keskustelu antisimistismo tehty interventio täysistunnossa Euroopan parlamentin Brysselissä Saksan korvaukset ja 71th vuosipäivää vapautumisen Ateenan Saksan miehitysjoukot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου