Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

I favør av "transittområder" for å håndtere masse apo Merkel flyktninger

Lørdag 17 oktober, 2015

I favør av "transittområder" for å håndtere masse apo Merkel flyktninger



Den konservative Tysklands forbundskansler Angela Merkel forsvarte forslaget om å skape "regioner i transit" på den tyske grensen, som vil bli sjekket flyktninger og migranter og umiddelbart sendt tilbake de som ikke har noe håp å få innvilget asyl i landet, formidle til som vil bringe intens press på mindre parti av den regjerende koalisjonen, sosialdemokratene (SPD), til å godta ideen.

Tyskland finner det vanskelig å takle tilstrømningen av mer enn 800.000 flyktninger og innvandrere i år. Senior konservative har eskalert deres press på Merkel for å iverksette tiltak for å redusere antall ankomster.

Snakker i Hamburg, på et arrangement av Union of Christian ungdom (CDU), hennes parti, Merkel understreket at tilnærmingen så langt var basert på kristne verdier og respekt for menneskeverdet.

Men, la hun til, "det betyr ikke at vi vil tilby husly til alle." Tysklands forbundskansler unnskyldninger for at de som kommer til landet på leting etter bedre liv og ikke på reell risiko bli returnert.

Videre annonserte Angela Merkel at dets regjering vil legge fram ytterligere tiltak for å håndtere massen tilstrømningen av flyktninger, herunder etablering av såkalte transittområder på land grenser til Tyskland.

Sentrum-høyre-politiker sa at EU-reglene nå sørge for et slikt tiltak bare på de ytre grenser, men i unntakstilfeller i Brussel har tillatt håndhevings og indre grenser, for en begrenset periode.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου