Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Transit alanları" lehine Merkel mülteci apo kitle ile başa çıkmak için

Cumartesi, Ekim 17, 2015

"Transit alanları" lehine Merkel mülteci apo kitle ile başa çıkmak için



Muhafazakar Almanya Başbakanı Angela Merkel bu getirecektir için taşıma, hiçbir umut sahip olanlar ülkede iltica edilecek geri mülteci ve göçmenleri kontrol ve hemen gönderilecektir Almanya sınırında '"transit bölgeler oluşturmak için öneri, savundu fikrini kabul etmek iktidar koalisyonunun, Sosyal Demokratlar (SPD) daha az parti yoğun bir baskı.

Almanya zor 800.000 'den fazla mülteci ve göçmenlerin bu yıl akını ile başa çıkmak için bulur. Kıdemli muhafazakarlar gelenlerin sayısını azaltmak için adımlar atmaya Merkel kendi baskı ilettim.

Hıristiyan gençlik Birliği (CDU) bir etkinlikte, Hamburg konuşan onun partisi, Merkel yaklaşımı bugüne kadar Hıristiyan değerler ve insan onuruna saygıya dayalı olduğunu vurguladı.

Ama, o "Biz herkese barınma sunacak anlamına gelmez." Dedi Alman Şansölyesi daha iyi bir yaşam arayışı içinde değil, gerçek risk altında ülkeye gelen olanların iade edilmesini özür dilemek.

Dahası, Angela Merkel hükümeti ileri Almanya'nın kara sınırlarında sözde geçiş alanlarının oluşturulması da dahil olmak üzere mültecilerin kitlesel akını ile başa çıkmak için ek tedbirler koyacağız duyurdu.

Merkez sağ siyasetçi AB kuralları artık sadece dış sınırlarda böyle bir önlem için sağlamaz, ancak Brüksel'de istisnai durumlarda sınırlı bir süre için, uygulama ve iç sınırları izin söyledi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου