Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Olağanüstü! Alman tazminat Yunanistan'da BÜYÜK kazanmak!

Olağanüstü! Alman tazminat Yunanistan'da BÜYÜK kazanmak!


Önemli Yunan zafer Bağımsız MEP önerisini kabul Dilekçeler Avrupa Parlamentosu Komitesi Koordinatörler Toplantısı öncesinde yanı sıra çeşitli suçlamalara sonra biraz zaman aldı
Avrupa Antifenteraliston ve Siyasi Hareketi, anti-muhtıra Vatandaşlar Prof. Noti Maria Başkanı Başkan Yardımcısı no altında kabul olduğunu. Ulusal Direniş Fighters Panhellenik Birliği ve Alman tazminat Yunanistan Demokratik Ordusu (PEAEA-TER) ve 2214/14 Raporu.

Güya Alman tazminat meselesi Dilekçeler Komitesi yetkisi içinde olmayan gerçek dışı argüman Avrupa Parlamentosu Dilekçeler Komitesi Alman tazminat konusunda herhangi bir tartışma kapatmak için birkaç döngü sistematik çabalarına rağmen, sonuçta tam Anlatım Notis Maria kabul hangi gerçekten bozmuş ve Avrupa Parlamentosu Hukuk Servisi ilgili önceden Görüş.

Bu, hiçbir altında yukarıda reddetmek için istenen Dilekçeler Komitesi Başkanı önerisi karşısında Avrupalılar Antifenteraliston adına Noti Maria itirazlarına sunulmasını izledi. Sözde olmayan kabul edilebilir olarak 2214/14 bildirin.

Ayrıca Komite, yedi koordinatörler arasında sadece Yunan milletvekili olan Noti Maria, önerisi, Avrupalılar Antifenteralistes, Avrupa solunun, Five Star Hareketi ve Avrupa Yeşiller lehinde oy kullandı.

Sonra Noti Maria haber sunumu sonrasında moderatörler Alman savaş tazminatı için yazılı görüşlerini ifade Yunanistan, Almanya ve Avrupa Komisyonu mektupla Dilekçeler Komitesi tarafından gönderilen, Kuvvet işgal kredi ve ödenekler arasında karar Distomo Alman işgal güçleri ve diğer kasaba ve köylerinde Yunanistan tarafından yürütülen Kurbanlarının yakınları.

Bu yüzden Almanya yazma topothetiei için Avrupa Parlamentosu tarafından davet edilir ilk kez alenen ve resmen, Alman savaş tazminatı konudur. Gizli diplomasi ve Alman tazminat sorulması üzerine katidian gayrı resmi toplantı dönemi artık bitti sona erdi.

Alman karşılıklar Brüksel'de Avrupa Parlamentosu genel kurulda antisimistismo yapılan müdahale tartışma ve Alman işgal kuvvetlerinin Atina'nın kurtuluş 71th yıldönümü vesilesiyle o geçen gece Notis Marias unutmayınız.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου