Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Hyväksi "alueen kautta" käsitellä massa Apo Merkel pakolaisia

Lauantai 17 lokakuu 2015

Hyväksi "alueen kautta" käsitellä massa Apo Merkel pakolaisia



Konservatiivinen Saksan liittokansleri Angela Merkel puolusti ehdotuksen luoda "alueille kauttakulku" on Saksan rajalta, joiden tarkistamisesta pakolaisten ja maahanmuuttajien ja lähetti heti takaisin, joilla ei ole toivoa myönnettävä turvapaikka maassa, välittää kyseiseen tuo voimakkaan painostuksen vähemmän puolueen hallituskoalitioon, sosiaalidemokraattien (SPD), hyväksyä ajatusta.

Saksa on vaikea selviytyä virtaa yli 800000 pakolaista ja maahanmuuttajaa tänä vuonna. Vanhempi konservatiivit ovat lisääntyneet niiden paineita Merkel ryhtymään toimiin vähentää saapumiset.

Puhuminen Hampurissa, tilaisuudessa unionin kristillisen nuoriso (CDU), hänen puolueensa, Merkel korosti, että lähestymistapa tähän asti perustui kristillisiin arvoihin ja ihmisarvon kunnioittaminen.

Mutta, hän lisäsi, "se ei tarkoita tarjoamme suojaa kaikille." Saksan liittokansleri anteeksipyyntöä että ne, jotka saapuvat maahan etsimään parempaa elämää ja todellista vaaraa palautetaan.

Lisäksi Angela Merkel ilmoitti, että sen hallitus esittää lisätoimia käsitellä suuri joukko pakolaisia, muun muassa luomalla ns alueen kautta maarajoilla Saksan.

Keskusta-oikeistolainen poliitikko sanoi, että EU: n sääntöjen nyt mahdollistavat tällaisen toimenpiteen vain ulkorajoilla, mutta poikkeustapauksissa Brysselissä ovat sallittuja täytäntöönpanon ja sisärajojen, vain rajoitetun ajan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου