Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Kalla kriget USA och Ryssland klimat, medverkan av Israel och ett angrepp på den ryska ambassaden i Damaskus

Kalla kriget USA och Ryssland klimat, medverkan av Israel och ett angrepp på den ryska ambassaden i Damaskus
Ny farlig tur anlitade kriget i Syrien som israelisk artilleri svarade med en störtflod av brand för angrepp från den syriska sidan av Golanhöjderna.
Enligt en militär uttalande i Tel Aviv, "den israeliska armén skyller för attacken regimens armé av Syrien och varnar för att inte kommer att tillåta hot mot den nationella säkerheten för israeliska medborgare."
Samtidigt, i centrum av Damaskus, var den ryska ambassaden attackerades med granater, som sänds på ryska statliga nyhetsbyrån Sputnik, säger att det finns förmodligen offer.
Kalla kriget klimatet i USA och Ryssland engagemang Israel och ett angrepp på den ryska ambassaden i DamaskoKapnos täckte området från den första explosionen, och pågick rally till förmån för Ryssland och stöd till regimen i Bashar Al Assad. Publiken började springa när en andra bomb exploderade i närheten, rapporterar korrespondent byrån Associated Press.
För klimat kalla kriget mellan Ryssland och USA och varnar även Kina i ovanligt stark kritik från tidningen Folkets dagblad Washington och Moskva inbjuden till återhållsamhet.
I samma anda den amerikanska nätverket CNN rapporterar att inbördeskriget i Syrien är inte längre ett krig genom ombud mellan Ryssland och Förenta staterna, med varje sida för att trappa upp konflikten med större eldkraft.
Minns att USA gjorde genom luft droppar ammunition (50 ton) i nordöstra Syrien höjande fighters försöker störta president Bashar al-Assad.
Amnesty International fördömde att USA-stödda kurdiska soldater i norra Syrien ypokinounmaziko fördrivna araber riva hus och anlagda bränder egendom eskalerande utflyttningen av flyktingar från landet.
I nordvästra Syrien eskalerar flyganfall i Ryssland, med fokus på strategisk region Sahl al-GHAB i Hama-provinsen, medan krafter den syriska oppositionen varnade civila i Idlib tas bort eller skydd som förväntat svepande attack av regimens styrkor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου