Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Kylmän sodan Yhdysvaltain ja Venäjän ilmasto, osallistuminen Israelin hyökkäys Venäjän suurlähetystössä Damaskos

Kylmän sodan Yhdysvaltain ja Venäjän ilmasto, osallistuminen Israelin hyökkäys Venäjän suurlähetystössä Damaskos
Uusien vaarallisten puolestaan ​​palkkasi sodan Syyriassa Israelin tykistö vastasi ristitulessa tulipalo hyökätä Syyrian puolelta Golanin kukkulat.
Mukaan sotilaallisen julkilausumassa Tel Avivissa, "Israelin armeija syyttää hyökkäyksestä hallinnon armeija Syyrian ja varoittaa, että ei salli uhkia kansalliselle turvallisuudelle Israelin kansalaisia."
Samaan aikaan, keskellä Damaskoksen, Venäjän suurlähetystön hyökättiin laastilla kuoret, kuten broadcast Venäjän valtion uutistoimisto Sputnik sanoen on luultavasti uhreja.
Kylmän sodan ilmapiirissä Yhdysvaltain ja Venäjän sitoutuminen Israelin hyökkäys Venäjän suurlähetystön DamaskoKapnos kattoi alue ensimmäinen räjähdys, ja oli jatkuva ralli Venäjää puoltavat ja tukea järjestelmän Bashar al-Assadin. Yleisö alkoi kulua, kun toinen pommi räjähti lähellä, raportoi kirjeenvaihtaja viraston Associated Press.
Ilmastoon kylmä sota Venäjän ja Yhdysvaltojen ja varoittaa jopa Kiinassa poikkeuksellisen voimakasta arvostelua sanomalehden ihmisten jokapäiväistä Washington ja Moskova kutsuttu maltillisuutta.
Samassa hengessä amerikkalainen CNN kertoo, että sisällissota Syyriassa ei ole enää proxy sota Venäjän ja Yhdysvaltojen, kanssa kummallakin puolella kärjistyä ristiriidassa suurempi tulivoimaa.
Muista, että USA teki lentoteitse tippaa ampumatarvikkeiden (50 tonnia) Koillis Syyria parantaa taistelijoita yrittää syöstä presidentti Bashar al-Assad.
Amnesty International tuomitsi että Yhdysvaltain tukema kurdien taistelijat Pohjois Syyriassa ypokinounmaziko joutuneiden arabit revittiin alas taloja ja torching omaisuuden Kasvavat pakolaisvirrat maasta.
Luoteis Syyria ovat kasvavia ilmaiskut Venäjällä, jossa keskitytään strategisiin alueella Sahl al-Ghab Hama maakunnassa, kun taas voimat Syyrian opposition varoitti siviilejä Idlib poistetaan tai suojaa odotetusti laajat hyökkäys hallinnon joukot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου