Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

De öppnade val för en folkomröstning i Storbritannien

De öppnade val för en folkomröstning i Storbritannien

idag öppnade klockan 07:00 lokal tid (09:00 GMT) röstningarna i Storbritannien för folkomröstningen som avgör huruvida Storbritannien kommer att finnas kvar eller lämna EU.

Totalt 46,5 miljoner väljare ombeds att avgöra om det europeiska eller icke-sitt lands framtid.

De vallokaler kommer att vara öppen till 22:00 lokal tid (24:00 GMT) och de första resultaten väntas under de tidiga timmarna fredag.

I slutet av processen, kommer var och en av de 382 uppräkningscentraler föra antalet röstsedlar och tillkännage valdeltagande hastigheten (den slutliga valdeltagandet väntas att tillkännages vid 05:00 lokal tid, 07:00 GMT).

Då varje center kommer att räkna rösterna och meddela antalet förespråkare bosättnings och de som är för tillbakadragande.

De flesta regioner förväntas tillkännage sina resultat under de tidiga timmarna fredag.

Den senaste tillkännagivandet av lokala resultat förväntas runt 07:00 lokal tid, 09:00 GMT. Kommer följa aggregerade data för 12 regioner och sedan de slutliga nationella resultat.

Däremot kommer tidpunkten för det officiella tillkännagivandet av resultatet beror på skillnaden mellan den "Remain" och "Lämna".

Deltagandet i folkomröstningen, som har tillkännagivits tidigare, kan ge en värdefull indikation för dess effekt. Om det är hög kan gynna camp "Remain".

Brist på vallokalsundersökning kommer den brittiska institutet YouGov enkät publicera en studie om resultaten av folkomröstningen strax efter valet avslutats, på torsdag kväll, med hopp om att upprepa framgången med förutsäga resultatet av folkomröstningen Skottland 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου